BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  11/01/2016
Data da última atualização:  12/01/2016
Autoria:  PRASAD, V. S. S.; KIRTON, A. H.
Título:  Evaluation and classification of live goats, their carcasses and cuts.
Ano de publicação:  1992
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 5., 1992, New Delhi. Pre-conference proceedings invited papers. New Delhi: International Goat Association, 1992. v. 2, part 2, p. 440-450
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Table 1. The relationship of live animal and carcass measurement and scores with meat production traits on goats. Table 2. Prediction equations using live animals and carcass measurements and score. Table 3. Least-squares means for live animal and carcass traits of goats in different carcass weight classes.
Thesagro:  Caprino; Carcaça; Carne; Corte.
Thesaurus Nal:  Animal products; Carcass composition; Goat meat.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC29607 - 1ADDPL - PP636.39I61p2006.0163v. 2
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional