Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
26/11/2015 |
Data da última atualização: |
02/01/2024 |
Autoria: |
BAS, P.; HERVIEU, J.; MONRAND-FEHR, P.; SAUVANT, D. |
Título: |
Facteurs influençant la composition des graisses chez le chevreau de bouchrie: incidence sur la qualite des gras de carcasses. |
Ano de publicação: |
1981 |
Fonte/Imprenta: |
In: SYMPOSIUM INTERNATIONAL NUTRITION ET SYSTEMES D'ALIMENTATION DE LA CHEVRE, 1981, Tours, France. Nutrition and systems of goat feeding. Tours: ITOVIC-INRA, 1981. p. 90-100. |
Idioma: |
Francês |
Conteúdo: |
[Factors influencing fat composition in kids: conséquences of thé quality of carcass fat] |
Palavras-Chave: |
Kids; Qualidade de carcaça. |
Thesagro: |
Ácido graxo; Cabrito; Caprino. |
Thesaurus Nal: |
Carcass composition; Fatty acids; Goats. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 00907nam a2200241 a 4500 001 2029620 005 2024-01-02 008 1981 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBAS, P. 245 $aFacteurs influençant la composition des graisses chez le chevreau de bouchrie$bincidence sur la qualite des gras de carcasses. 260 $aIn: SYMPOSIUM INTERNATIONAL NUTRITION ET SYSTEMES D'ALIMENTATION DE LA CHEVRE, 1981, Tours, France. Nutrition and systems of goat feeding. Tours: ITOVIC-INRA, 1981. p. 90-100.$c1981 520 $a[Factors influencing fat composition in kids: conséquences of thé quality of carcass fat] 650 $aCarcass composition 650 $aFatty acids 650 $aGoats 650 $aÁcido graxo 650 $aCabrito 650 $aCaprino 653 $aKids 653 $aQualidade de carcaça 700 1 $aHERVIEU, J. 700 1 $aMONRAND-FEHR, P. 700 1 $aSAUVANT, D.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |