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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
16/08/2000 |
Data da última atualização: |
03/07/2015 |
Autoria: |
CLOSE, W. H.; COLE, D. J. A. |
Afiliação: |
Close Consultancy, Wokingham, Berkshire. |
Título: |
Nutrition of sows and boars. |
Ano de publicação: |
2000 |
Fonte/Imprenta: |
Nottingham: Nottingham University, 2000. |
Páginas: |
377 p. |
ISBN: |
1-897676-530 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The pre-breeding gilt; Energy; Responses and requirements; Protein and amino acids; Minerals; Vitamins; Water provision; Appetite; Diets; Modelling requirements and responses; The boar; Practical feeding strategies. |
Palavras-Chave: |
Boar; Cachaco; Sow. |
Thesagro: |
Nutrição; Porca; Suíno. |
Thesaurus Nal: |
nutrition; swine. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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Biblioteca |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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 | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agricultura Digital. Para informações adicionais entre em contato com cnptia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agricultura Digital. |
Data corrente: |
21/02/2020 |
Data da última atualização: |
17/04/2020 |
Tipo da produção científica: |
Nota Técnica/Nota Científica |
Autoria: |
ROSENZWEIG, C.; MBOW, C.; BARIONI, L. G.; BENTON, T. G.; HERRERO, M.; KRISHNAPILLAI, M.; LIWENGA, E. T.; PRADHAN, P.; RIVERA-FERRE, M. G.; SAPKOTA, T.; TUBIELLO, F. N.; XU, Y.; CONTRERAS, E. M.; PORTUGAL-PEREIRA, J. |
Afiliação: |
CYNTHIA ROSENZWEIG, NASA Goddard Institute for Space Studies, Columbia University; CHEIKH MBOW, University of Pretoria; LUIS GUSTAVO BARIONI, CNPTIA; TIM G. BENTON, University of Leeds, Royal Institute of International Affairs; MARIO HERRERO, Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation; MURUKESAN KRISHNAPILLAI, College of Micronesia-FSM; EMMA T. LIWENGA, University of Dar es Salaam; PRAJAL PRADHAN, Potsdam Institute for Climate Impact Research; MARTA G. RIVERA-FERRE, University of Vic-Central University of Catalonia; TEK SAPKOTA, International Maize and Wheat Improvement Center, El Batan; FRANCESCO N. TUBIELLO, FAO; YINLONG XU, Chinese Academy of Agricultural Sciences; ERIK MENCOS CONTRERAS, NASA Goddard Institute for Space Studies, Columbia University; JOANA PORTUGAL-PEREIRA, UFRJ, Imperial College London. |
Título: |
Climate change responses benefit from a global food system approach. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Nature Food, v. 1, n. 2, p. 94-97, Feb. 2020. |
DOI: |
https://doi.org/10.1038/s43016-020-0031-z |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Comment. |
Conteúdo: |
A food system framework breaks down entrenched sectoral categories and existing adaptation and mitigation silos, presenting novel ways of assessing and enabling integrated climate change solutions from production to consumption. |
Palavras-Chave: |
Emissão de gases do efeito estufa; Food system; Mudanças climáticas; Sistema alimentar. |
Thesaurus NAL: |
Climate change; Greenhouse gas emissions. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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