Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
16/08/2000 |
Data da última atualização: |
03/07/2015 |
Autoria: |
CLOSE, W. H.; COLE, D. J. A. |
Afiliação: |
Close Consultancy, Wokingham, Berkshire. |
Título: |
Nutrition of sows and boars. |
Ano de publicação: |
2000 |
Fonte/Imprenta: |
Nottingham: Nottingham University, 2000. |
Páginas: |
377 p. |
ISBN: |
1-897676-530 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The pre-breeding gilt; Energy; Responses and requirements; Protein and amino acids; Minerals; Vitamins; Water provision; Appetite; Diets; Modelling requirements and responses; The boar; Practical feeding strategies. |
Palavras-Chave: |
Boar; Cachaco; Sow. |
Thesagro: |
Nutrição; Porca; Suíno. |
Thesaurus Nal: |
nutrition; swine. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00752nam a2200241 a 4500 001 2019253 005 2015-07-03 008 2000 bl uuuu 00u1 u #d 020 $a1-897676-530 100 1 $aCLOSE, W. H. 245 $aNutrition of sows and boars. 260 $aNottingham: Nottingham University$c2000 300 $a377 p. 520 $aThe pre-breeding gilt; Energy; Responses and requirements; Protein and amino acids; Minerals; Vitamins; Water provision; Appetite; Diets; Modelling requirements and responses; The boar; Practical feeding strategies. 650 $anutrition 650 $aswine 650 $aNutrição 650 $aPorca 650 $aSuíno 653 $aBoar 653 $aCachaco 653 $aSow 700 1 $aCOLE, D. J. A.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |