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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
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Data corrente: |
05/03/2015 |
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Data da última atualização: |
07/03/2016 |
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Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
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Autoria: |
FREITAS, S. T. de; AMARANTE, C. V. T. do; MITCHAM, E. J. |
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Afiliação: |
SERGIO TONETTO DE FREITAS, CPATSA; CASSANDRO VIDAL TALAMINI DO AMARANTE, University of California, Davis, CA; ELIZABETH JEANNE MITCHAM, Department of Agronomy, Santa Catarina State University, Lages. |
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Título: |
Mechanisms regulating apple cultivar susceptibility to bitter pit. |
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Ano de publicação: |
2015 |
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Fonte/Imprenta: |
Scientia Horticulturae, Amesterdam, v. 186, p. 54-60, 2015. |
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Idioma: |
Inglês |
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Conteúdo: |
This study aimed to better understand the mechanisms regulating bitter pit (BP) development by comparing nutrient content and cell wall Ca 2+ binding capacity in ?Fuji? and ?Granny Smith? (GS) apples. |
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Palavras-Chave: |
Apple; Disorde de cálcio; Maçã Fuji; Parede celular; Pit amargo. |
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Thesagro: |
Maça. |
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Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | SOARES, A.; BARROS, N. M.; COSTA, L.; SAINT'PIERRE, T. D.; DONANGELO, C.; DELIZA, R.; FARAH, A. Fortification of Ground Roasted Coffees with Iron, Zinc and Calcium: Evaluating the Impact of Quality and Roast Degree on Sensory Responses. Journal of Food and Nutrition Research, v. 8, n. 2, p. 110-120, 2020.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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