|
|
Registros recuperados : 4 | |
1. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | BLUM, S. A.; ZAHREBELNEI, F.; NAGATA, N.; ZUCOLOTTO, V.; MATTOSO, L. H. C.; PESSOA, C. A.; GARCIA, J. R.; WOHNRATH, K. Experimental design to enhance dopamine electrochemical detection using carbon paste electrodes. Brazilian Journal of Analytical Chemistry, v. 8, n. 32, 2021. 178?197 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
| ![Visualizar detalhes do registro](/consulta/web/img/visualizar.png) ![Acesso restrito ao objeto digital](/consulta/web/img/lock.png) ![Imprime registro no formato completo](/consulta/web/img/print.png) |
3. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | FERREIRA, M.; CONSTANTINO, C. J. L.; RIUL JR. A.; WOHNRATH, K.; AROCA, R. F.; GIACOMETTI, J. A.; OLIVEIRA JR. O. N.; MATTOSO, L. H. C. Preparation, characterization and taste sensing properties of Langmuir-Blodgett Films from mixtures of polyaniline and rutheniu complex. Polymer, Guildford, v. 44, p. 4205-4211, 2003. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
| ![Visualizar detalhes do registro](/consulta/web/img/visualizar.png) ![Imprime registro no formato completo](/consulta/web/img/print.png) |
4. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | RIUL JR. A.; WOHNRATH, K.; DI TOMMAZO, R.; CARVALHO, A. C. P. L. F.; FONSECA, F. J.; OLIVEIRA JR. O. N.; TAYLOR, D. M.; MATTOSO, L. H. C. Artificial taste sensor: efficient combination of sensors made rom langmuir-blodget films of conducting polymers and a ruthenium complex and self-assembled films of na azobenzene-containing polymer. Langmuir, Washington, v.18, n.1, p.239-245, 2001. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
| ![Visualizar detalhes do registro](/consulta/web/img/visualizar.png) ![Imprime registro no formato completo](/consulta/web/img/print.png) |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Corte. |
Data corrente: |
08/12/2015 |
Data da última atualização: |
04/03/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
GONÇALVES, A. P.; GOMES, R. da C. |
Afiliação: |
ANA PAULA GONÇALVES, Departamento de Nutrição e Produção Animal; Faculda de de Medicina Veterinária e Zootecnia; Universidad e de São Paulo; Pirassununga - SP - Brasil.; RODRIGO DA COSTA GOMES, CNPGC. |
Título: |
Slow-release Urea in Supplement Fed to Beef Steers. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v.58, n.1, pp. 22-30, jan/feb, 2015. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Controlled release; Non-protein nitrogen. |
Thesaurus NAL: |
feed intake; short chain fatty acids. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/135096/1/1516-8913-babt-58-01-00022.pdf
|
Marc: |
LEADER 00549naa a2200169 a 4500 001 2030945 005 2016-03-04 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGONÇALVES, A. P. 245 $aSlow-release Urea in Supplement Fed to Beef Steers.$h[electronic resource] 260 $c2015 650 $afeed intake 650 $ashort chain fatty acids 653 $aControlled release 653 $aNon-protein nitrogen 700 1 $aGOMES, R. da C. 773 $tBrazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba$gv.58, n.1, pp. 22-30, jan/feb, 2015.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Gado de Corte (CNPGC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|