BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoVOLSCHENK, H.; VAN VUUREN, H. J. J.; VILJOEN-BLOOM, M. Malic acid in wine: origin, function and metabolism during vinification. South African Journal of Enology and Viticulture, Dennesig, v. 27, n. 2, p. 123-136, 2006.

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

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2.Imagem marcado/desmarcadoSAAYMAN, M.; VILJOEN-BLOOM, M. The Biochemistry of malic acid metabolism by wine yesats - a review. South African Journal of Enology and Viticulture, Dennesig, v. 27, n. 2, p. 113-122, 2006.

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

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1.Imagem marcado/desmarcadoMEDEIROS, A. C. de S.; AMAZONAS, A. L. de A.; GRIGOLETTI JUNIOR, A.; URBEN, A. F. Identificação de fungo lignocelulósico em sementes de erva-mate (Ilex paraguariensis St. Hil.). In: CONGRESSO SUL-AMERICANO DA ERVA-MATE, 1.; REUNIAO TECNICA DO CONE SUL SOBRE A CULTURA DA ERVA-MATE, 2., 1997, Curitiba. Anais. Colombo: EMBRAPA-CNPF, 1997. p. 420. (EMBRAPA-CNPF. Documentos, 33).
Biblioteca(s): Embrapa Florestas.
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