|
|
Registros recuperados : 8 | |
3. |  | MAcRITCHIE, F.; SKERRITT, J. H.; WRIGLEY, C. W.; CAMPBELL, W. P.; DHALIWAL, A. S. Chonges in dough properties protein composition and enzymic adtivity associated with 1B/1R Chromosome translocation in wheat. In: AUSTRALIAN CEREAL CHEMISTRY CONFERENCE, 36., 1986, Adelaide. Proceedings... [S.l.: s. n.], p. 78-82, 1986. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|   |
7. |  | SKERRITT, J. H.; DEVERY, J. M.; HILL, A. S. Gluten intolerance: chemistry, celiac-toxicity, and detection of prolamins in foods. Cereal Foods World, v. 35, n. 7, p. 638-643, July, 1990. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|   |
Registros recuperados : 8 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|