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Registros recuperados : 393 | |
1. |  | ABREU, U. G. P. de; ISSA, C.; JORGE, W.; SERENO, J. R. B.; MCMANUS, C.; SANTOS, S. A. Analysis of body and testicle growth curves with acrocentric and submetacentric y chromosomes. In: WORLD CONGRESS ON GENETICS APPLIED TO LIVESTOCK PRODUCTION, 8., 2006, Belo Horizonte, MG. Proceedings... Belo Horizonte: Instituto Prociência, 2006. Não paginado Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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4. |  | ABREU, U. G. P. de; McMANUS, C.; MORENO-BERNAL, F.E.; LARA, M. A. C.; SERENO, J. R. B. Factors influencing birth and 205 day weights of pantaneiro calves. In: GLOBAL CONFERENCE ON CONSERVATION OF DOMESTIC ANIMAL GENETIC RESOURCES, 5., 2000, Brasilia. Proceedings... Brasilia: Embrapa Genetic Resources and Biotechnology, 2000. CD-ROM. (Embrapa Genetic Resources and Biotechnology. Document, 49). (P-08). Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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7. |  | ABREU, U. G. P.; McMANUS, C.; MORENO-BERNAL, F.E.; LARA, M. A. C.; SERENO, J. R. B. Genetic and environmental factors influencing birth and 205 day weights of Pantaneiro calves. Archivos de Zootecnia, Cordoba, v.51, n.193/194, p.83-89, 2002. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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10. |  | ABUD, L. J.; GUIMARÃES, C. O.; FIORAVANTI, M. C. S.; COSTA, G. L.; FORTES, B. D. A.; MARTINS, C. F.; MCMANUS, C.; SERENO, J. R. B. Idade, peso e características morfométricas observadas na puberdade de novilhas nelores no bioma cerrado. In: CONGRESSO DE PESQUISA, ENSINO E EXTENSÃO, 6., 2009, Goiânia. Ciência e desenvolvimento regional. p. 7201-7205. Desaparecido - extraviado no inventário de 2010. Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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11. |  | ALFONZO, E. P. M.; DALTRO, D. dos S.; STUMPF, M. T.; DALCIN, V. C.; KOLLING, G.; SILVA, M. V. G. B.; FISCHER, V.; McMANUS, C. M. Correlações entre os parâmetros físicos, fisiológicos e a termografia em bovinos leiteiros submetidos ao estresse por calor. In: CONGRESSO INTERNACIONAL DO LEITE, 13., 2015, Porto Alegre. Anais... Juiz de Fora: Embrapa Gado de Leite, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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12. |  | ALFONZO, E. P. M.; DALTRO, D. dos S.; STUMPF, M. T.; DALCIN, V. C.; SILVA, M. V. G. B.; TORRES, H. A. L.; FISCHER, V.; McMANUS, C. M. Relações entre atributos físicos e fisiológicos e estresse térmico em vacas leiteiras de diferentes grupos genéticos. In: CONGRESSO INTERNACIONAL DO LEITE, 13., 2015, Porto Alegre. Anais... Juiz de Fora: Embrapa Gado de Leite, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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13. |  | ALFONZO, E. P.; SILVA, M. V. G. B.; SANTOS, D. D. dos; STUMPF, M. T.; DALCIN, V. C.; KOLLING, G.; FISCHER, V.; McMANUS, C. M. Relationship between physical attributes and heat stress in dairy cattle from different genetic groups. International Journal of Biometeorology, v. 60, n. 2, p. 245-353, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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14. |  | ALVARENGA, A. B. B. de; DALLAGO, B. S. L.; MCMANUS, C.; RAMOS, A. F.; MENEZES, A. M. de; ALMEIDA, A. M. B. de; BERNAL, F. E. M. Physiological parameters in different breeds of rams as a measure of adaptation to environmental conditions in the Federal District-Brazil. International Journal of Animal and Veterinary Advances, v. 5, n. 6, p. 256-263, 2013 Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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15. |  | ALVES, G. C.; SANTOS NETO, C. F. dos; SILVEIRA, R. M. F.; MACEDO, V. H. M.; VASCONCELOS, E. C. G.; POMPEU, R. C. F. F.; COSTA, H. H. A.; EUFRÁSIO, E. G.; McMANUS, C.; LANDIM, A. V. Do forage production and ingestive behavior of locally adapted sheep differ from an irrigated silvopastoral system to an irrigated monoculture in the semi-arid region?. Tropical Animal Health and Production, v. 56, n. 232, Aug. 2024. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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16. |  | AMARAL, R. S.; FONSECA, E. F.; SANTOS, N. R.; TEIXEIRA, R. S.; MEDEIROS, L. Q.; McMANUS, C.; QUESADA, M.; GARCIA, J. A. S. Utilização de progestágeno para a sincronização do estro em ovinos. In: CONGRESSO LATINOAMERICANO DE BUIATRIA, 11.; CONGRESSO BRASILEIRO DE BUIATRIA, 5.; CONGRESSO NORDESTINO DE BUIATRIA, 3., 2003, Salvador. Sanidade, base da economia pecuária: programa final: livro de resumos. Salvador: Associação Brasileira de Buiatria, 2003. p. 80. ref. 181. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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17. |  | AMARAL, R. S.; McMANUS, C. M.; GARCIA, I. A. S.; LOUVANDINI, H.; SANTOS, N. R.; CAIXETA, E. B. Informações in vivo para seleção de cordeiros Santa Inês. In: CONGRESSO LATINOAMERICANO DE BUIATRIA, 11.; CONGRESSO BRASILEIRO DE BUIATRIA, 5.; CONGRESSO NORDESTINO DE BUIATRIA, 3., 2003, Salvador. Sanidade, base da economia pecuária: programa final: livro de resumos. Salvador: Associação Brasileira de Buiatria, 2003. p. 80. ref. 182. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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18. |  | ANTUNES, D. A.; LOUVANDINI, H.; SILVA FILHO, J. C. da; McMANUS, C. M.; DALLAGO, B. S.; MACHADO, B. de O.; MENDONÇA, D. G.; CORREA, P. S. Diagnóstico da deficiência de fósforo em ovinos pela técnica de incorporação de fósforo radioativo nos eritrócitos. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 41, n. 2, p. 339-345, fev. 2006 Título em inglês: Phosphorus deficiency diagnosis in sheep using labeled phosphorus uptake by erythrocytes. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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19. |  | ARAÚJO, A. R.; GOMES, W. S.; CAETANO, A. R.; MARTINS, C. F.; VARGAS-JUNIOR, F. M.; MCMANUS, C.; PAIVA, S. R. Haplotipos de mtdna como ferramenta para auxiliar a origem de raças naturalizadas do Brasil: caso da ovelha crioula do Pantanal. In : ENCONTRO DO TALENTO ESTUDANTIL DA EMBRAPA RECURSOS GENÉTICOS E BIOTECNOLOGIA, 12., 2007, Brasília, DF. Anais: resumos dos trabalhos. Brasília, DF: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 2007. p. 177. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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20. |  | ARAUJO, A. R.; LOBO, A. M. B. O.; MCMANUS, C. M.; LOBO, R. N. B.; PAIVA, S. R. Prospecção de marcadores snp nos genes GHR, GHRHR e IGF em ovinos de corte. In: ENCONTRO DO TALENTO ESTUDANTIL DA EMBRAPA RECURSOS GENÉTICOS E BIOTECNOLOGIA, 13., 2008, Brasília, DF. Anais: resumos dos trabalhos. Brasília, DF: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 2008. Resumo 147. p. 197. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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Registros recuperados : 393 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Meio Ambiente. |
Data corrente: |
20/12/2023 |
Data da última atualização: |
20/12/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
C - 0 |
Autoria: |
PALAZZO, A. B.; BIASOTO, A. C. T.; DIONISIO, A. P.; CADENA, R. S.; BOLINI, H. M. A. |
Afiliação: |
ALESSANDRA BUGATTE PALAZZO, UNIVERSIDADE ESTADUAL DE CAMPINAS; ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CNPMA; ANA PAULA DIONISIO, CNPAT; RAFAEL SILVA CADENA, UNIVERSIDADE FEDERAL DO ESTADO DO RIO DE JANEIRO; HELENA MARIA ANDRÉ BOLINI, UNIVERSIDADE ESTADUAL DE CAMPINAS. |
Título: |
Time-intensity profile and relationship with consumer acceptability of processed cheese spread. |
Ano de publicação: |
2023 |
Fonte/Imprenta: |
Research, Society and Development, v. 12, n. 7, e17612742672, 2023. |
ISSN: |
2525-340 |
DOI: |
http://dx.doi.org/10.33448/rsd-v12i7.42672 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: Creamy “requeijão” is the commercially most prominent processed cheese spread in Brazil. The time intensity analysis is important to provide how the flavor behavior is for the consumers during the food ingestion and is used in order to obtain the temporal profile of an attribute in a certain product. In the present study, three different commercial brands, leaders in the market, in their traditional and light versions, were subjected to sensory and instrumental evaluations. Time-intensity analyses and acceptance tests were carried out. After the statistical evaluation, applying ANOVA, the Tukey test (p. 0.05), Partial Least Square (PLS), it was concluded that the consumers preferred products with a more intense cheese flavor and higher adhesiveness, besides expressing a greater acceptance and purchase intention for the product in its traditional version. |
Palavras-Chave: |
Acceptance; Cheese; Instrumental; PLS; Sensory. |
Thesagro: |
Análise Organoléptica; Requeijão. |
Thesaurus NAL: |
Consumer acceptance; Cream cheese; Food analysis. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/bitstream/doc/1160079/1/Biasoto-Time-intensity-profile-2023.pdf
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Marc: |
LEADER 01794naa a2200313 a 4500 001 2160079 005 2023-12-20 008 2023 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a2525-340 024 7 $ahttp://dx.doi.org/10.33448/rsd-v12i7.42672$2DOI 100 1 $aPALAZZO, A. B. 245 $aTime-intensity profile and relationship with consumer acceptability of processed cheese spread.$h[electronic resource] 260 $c2023 520 $aAbstract: Creamy “requeijão” is the commercially most prominent processed cheese spread in Brazil. The time intensity analysis is important to provide how the flavor behavior is for the consumers during the food ingestion and is used in order to obtain the temporal profile of an attribute in a certain product. In the present study, three different commercial brands, leaders in the market, in their traditional and light versions, were subjected to sensory and instrumental evaluations. Time-intensity analyses and acceptance tests were carried out. After the statistical evaluation, applying ANOVA, the Tukey test (p. 0.05), Partial Least Square (PLS), it was concluded that the consumers preferred products with a more intense cheese flavor and higher adhesiveness, besides expressing a greater acceptance and purchase intention for the product in its traditional version. 650 $aConsumer acceptance 650 $aCream cheese 650 $aFood analysis 650 $aAnálise Organoléptica 650 $aRequeijão 653 $aAcceptance 653 $aCheese 653 $aInstrumental 653 $aPLS 653 $aSensory 700 1 $aBIASOTO, A. C. T. 700 1 $aDIONISIO, A. P. 700 1 $aCADENA, R. S. 700 1 $aBOLINI, H. M. A. 773 $tResearch, Society and Development$gv. 12, n. 7, e17612742672, 2023.
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Registro original: |
Embrapa Meio Ambiente (CNPMA) |
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