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Registros recuperados : 1.559 | |
2. |  | RAJA, S.; PASCHOALIN, R. T.; TERRA, I. A. A.; SCHALLA, C.; GUIMARÃES, F.; PERIYASAMI, G.; MATTOSO, L. H. C.; SECHI, A. Highly fluorescent hybrid nanofibers as potential nanofibrous scaffolds for studying cell-fiber interactions. Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy, v. 319, 124535, 2024. 11 p. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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3. |  | MENDES, J. F.; SILVA, M. J.; EVANGELISTA, N. C.; LOPES, L. de P.; MARTINS, M. A.; MENDES, R. F.; MATTOSO, L. H. C. Jerivá (Syagrus romanzoffiana) fruit fibers valorization as cellulose and lignocellulose nanofibers source for nanopaper production. International Journal of Biological Macromolecules, v. 311, 143905, 2025. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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4. |  | ISLAM, J.; SILVA, R. R. A.; IMBROGNO, A.; OTONI, C. G.; MARTINS, R.; MATTOSO, L. H. C.; QUINN, A. J.; IACOPINO, D. Eco-Friendly Energy Storage and Energy Harvesting Devices Fabricated by Direct Laser Writing of Chitosan-Lignin-Boric Acid Substrates. ACS Applied Electronic Materials, v. 7, 2025. 4801−4813 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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5. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G. de; SOUZA, B. B. de; ROBLES. J. R.; AZEREDO, H. M. C. de; TONON, R. V.; ABIADE, J.; MATTOSO, L. H. C.; YARIN, A. L. Fast production of highly sensitive nanotextured nonwovens for detection of volatile amines, bacterial growth, and pH monitoring: New tools for real-time food quality monitoring. Food Chemistry, v. 464, 141896, 2025. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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8. |  | SILVA, M. J.; BILATTO, C. O.; SILVA, J. C. da; PEREIRA, A. V.; FIALHO, J. de F.; BRAGA, M. F.; CORDEIRO, E. R.; MORAIS, R. R. de; MATTOSO, L. H. C.; MARTINS, M. A. Avaliação estrutural da borracha natural de clones de seringueira do Distrito Federal e do Amazonas usando espectroscopia no infravermelho. São Carlos: Embrapa Instrumentação, 2024. 9 p. (Embrapa Instrumentação. Comunicado Técnico, 125) Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Cerrados; Embrapa Instrumentação. |
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10. |  | FLORENCIO, C.; BRONDI, M. G.; SILVA, M. J.; BONDANCIA, T. J.; MARTINS, M. A.; FARINAS, C. S.; OLIVEIRA, C. R. de; MATTOSO, L. H. C. Carboxymethylcellulose production from sugarcane bagasse: A new approach in biorefinery concept. International Journal of Biological Macromolecules, v. 282, 136998, 2024. 1 - 12 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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12. |  | SANTOS, D. M. dos; MIGLIORINI, F. L.; COATRINI-SOARES, A.; SOARES, J.; MATTOSO, L. H. C.; OLIVEIRA, O. N.; CORREA, D. S. Low-cost paper-based sensors modified with curcumin for the detection of ochratoxin a in beverages. Sensors and Actuators Reports, v. 7, 100184, 2024. 11 p. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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13. |  | GIROTO, A. S.; VALLE, S. F.; GUIMARÃES, G. G. F.; OHREM, B.; BRESOLIN, J. D.; LÜCKE, A.; WISSEL, H.; HUNGRIA, M.; RIBEIRO, C.; MATTOSO, L. H. C.; JABLONOWSKI, N. D. Polyglycerol citrate: A novel coating and inoculation material for soybean seeds. Environmental Technology & Innovation, v. 34, 103627, 2024. 1 - 9 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação; Embrapa Soja. |
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15. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G. de; BERTOLO, M. R. V.; FERNANDES, S. S.; LEMES, A. C.; SILVA, G. da C.; BOGUSZ JUNIOR, S.; AZEREDO, H. M. C. de; MATTOSO, L. H. C.; EGEA, M. B. Intelligent and active biodegradable biopolymeric films containing carotenoids. Food Chemistry, v. 434, 137454, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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17. |  | SENTANIN, L.; OLIVEIRA FILHO, J. G. de; MENDES, J. F.; BONDANCIA, T. J.; MATTOSO, L. H. C. Desenvolvimento de filmes inteligentes à base de proteínas e antocianinas obtidas de resíduos alimentares. In: JORNADA CIENTÍFICA - EMBRAPA SÃO CARLOS, 16., 2024, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação: Embrapa Pecuária Sudeste, 2024. Coordenadores: Cristiane Sanchez Farinas; Daniel Souza Corrêa; Maria Alice Martins; Maria Fernanda Berlingieri Durigan; Paulo Sérgio de Paula Herrmann Júnior 1 p. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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18. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G. de; SILVA, C. de O.; EGEA, M. B.; TONON, R. V.; PASCHOALIN, R. T.; RIOS, A. de O.; AZEREDO, H. M. C. de; MATTOSO, L. H. C. Efficient and sustainable production of intelligent nonwovens as indicators of food spoilage through solution blow spinning of proteins and natural pigments from agri-food waste. Food Control, v. 166, 110707, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Instrumentação. |
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19. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G. de; SILVA, C. O.; CANTO, R. A. do; EGEA, M. B.; TONON, R. V.; PASCHOALIN, R. T.; AZEREDO, H. M. C. de; MATTOSO, L. H. C. Fast and sustainable production of smart nanofiber mats by solution blow spinning for food quality monitoring: Potential of polycaprolactone and agri-food residue-derived anthocyanins. Food Chemistry, v. 457, 140057, 2024. 1 - 11 Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Instrumentação. |
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20. |  | TEODORO, K. B. R.; SILVA, M. J.; ANDRE, R. S.; SCHNEIDER, R.; MARTINS, M. A.; MATTOSO, L. H. C.; CORREA, D. S. Exploring the potential of cellulose autofluorescence for optical detection of tannin in red wines. Carbohydrate Polymers, v. 324, 121494, 2024. 11 p. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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