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Registros recuperados : 9 | |
1. |  | ÁVILA, S. L. C. de; OLIVEIRA, C. O. de; RODRIGUES, T. A.; TAVARES, A. T.; SOARES, S. L.; COSTA, S. M. L. de C. da; FERRAZ, A.; LEDUR, M. C.; ANCIUTI, M. A.; BONGALHARDO, D. C. Replacement of corn and soybean meal with corn gluten meal on rooster's diet. Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, v. 44, p. 798-804, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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2. |  | LORANDI, S.; GHELLER, S. M. M.; DELLA FLORA, R. P.; RUTZ, F.; KRABBE, E. L.; DIONELLO, N. L.; CATALAN, A. A. da S.; BONGALHARDO, D. C. Efeito de níveis de metionina sobre o número de furos do disco germinal de ovos de codornas. In: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE NUTRIÇÃO ANIMAL, 6., 2014, São Pedro, SP. Anais... São Pedro, SP: CBNA, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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3. |  | BECK, T. B.; OLIVEIRA, C. O.; TAVARES, A. T.; FARINA, G.; CONTREIRAS, C. L.; ANCIUTI, M. A.; SCHAFHAUSER JUNIOR, J.; BONGALHARDO, D. C. Influência de dietas com diferentes níveis de arroz integral sem casca sobre o teste de penetração espermática. CONGRESSO SUL BRASILEIRO DE AVICULTURA, 23., 2013, São Paulo. resumos... São Paulo: UBABEF, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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4. |  | LORANDI, S.; BECK, T. B.; OLIVEIRA, C. O. de; TAVARES, A. T.; FARINA, G.; SANTOS, V. L.; SCHAFHAUSER JUNIOR, J.; BONGALHARDO, D. C. Influência de dietas com diferentes níveis de arroz integral sem casca sobre o volume e concentração espermática de galos¹. CONGRESSO SUL BRASILEIRO DE AVICULTURA, 23., 2013, São Paulo. resumos... São Paulo: UBABEF, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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5. |  | BECK, T. B.; OLIVEIRA, C. O.; TAVARES, A. T.; FARINA, G.; CONTREIRA, C. L.; ANCIUTI, M. A.; SCHAFHAUSER JUNIOR, J.; BONGALHARDO, D. C. Teste de penetração espermática do sêmen de galos alimentados com dietas em diferentes níveis de arroz integral sem casca. In: MOSTRA DA PRODUÇÃO UNIVERSITÁRIA, 12., 2013, Rio Grande. Anais... Rio Grande: FURG, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Registros recuperados : 9 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Algodão. |
Data corrente: |
16/02/2017 |
Data da última atualização: |
16/02/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MASSARIOLI, A. P.; JULIANO, F. F.; SANTOS, R. C. dos; ALENCAR, S. M. |
Afiliação: |
ADNA P. MASSARIOLI, UNESP; FERNANDA F. JULIANO, UNESP; ROSEANE CAVALCANTI DOS SANTOS, CNPA; SEVERINO M. ALENCAR, UNESP. |
Título: |
Optimization of phenolic compounds extraction from peanuts seeds using response surface methodology. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
IN: INTERNATIONAL CONFERENCE ON POLYPHENOLS, 28., 2016. Vienna, Austria. Anais... |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Peanut (Arachis hypogaea L.) have been recognized as a source of bioactives compounds beneficiai to health due to their antioxidant and anti-inflammatory properties [I]. Among these compounds, phenolic acids, Oavonoids and stilbenes have been already identified in peanut seeds which showed effective antiox idant activity in several in vitro assays. The extraction process to recovery phenolic compounds from p1ants materiais is an important step to study these compounds and it is necessary to be optimized. The response surface methodology (RSM) is a too1 for optimization of analytical methods based on statistical interpretation that indicates the interaction between variables. There is a lack of study on extraction of phenolic compounds from peanuts seeds, thus, in the presem study, the extraction of phenolic compounds with antioxidant activity was optimized using RSM from two divergent peanut genotypes (BR I, upright and earliness, and LViPE-06, runner and late cycle), from the Brazilian Agricultural Research Corporation (EMBRAPA), Campina Grande, PB, Brazi!. |
Palavras-Chave: |
Ácido fenólico; Rachis hypogaea L. |
Thesagro: |
Amendoim; Antioxidante; Composto fenólico; Planta oleaginosa. |
Thesaurus NAL: |
Antioxidants; Phenolic compounds. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/bitstream/doc/1064479/1/Optimizationofphenoliccompounds.pdf
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Marc: |
LEADER 01841nam a2200241 a 4500 001 2064479 005 2017-02-16 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMASSARIOLI, A. P. 245 $aOptimization of phenolic compounds extraction from peanuts seeds using response surface methodology.$h[electronic resource] 260 $aIN: INTERNATIONAL CONFERENCE ON POLYPHENOLS, 28., 2016. Vienna, Austria. Anais...$c2016 520 $aPeanut (Arachis hypogaea L.) have been recognized as a source of bioactives compounds beneficiai to health due to their antioxidant and anti-inflammatory properties [I]. Among these compounds, phenolic acids, Oavonoids and stilbenes have been already identified in peanut seeds which showed effective antiox idant activity in several in vitro assays. The extraction process to recovery phenolic compounds from p1ants materiais is an important step to study these compounds and it is necessary to be optimized. The response surface methodology (RSM) is a too1 for optimization of analytical methods based on statistical interpretation that indicates the interaction between variables. There is a lack of study on extraction of phenolic compounds from peanuts seeds, thus, in the presem study, the extraction of phenolic compounds with antioxidant activity was optimized using RSM from two divergent peanut genotypes (BR I, upright and earliness, and LViPE-06, runner and late cycle), from the Brazilian Agricultural Research Corporation (EMBRAPA), Campina Grande, PB, Brazi!. 650 $aAntioxidants 650 $aPhenolic compounds 650 $aAmendoim 650 $aAntioxidante 650 $aComposto fenólico 650 $aPlanta oleaginosa 653 $aÁcido fenólico 653 $aRachis hypogaea L 700 1 $aJULIANO, F. F. 700 1 $aSANTOS, R. C. dos 700 1 $aALENCAR, S. M.
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Registro original: |
Embrapa Algodão (CNPA) |
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