|
Registros recuperados : 3.970 | |
3830. | | MILES, J. W.; MAASS, B. L.; VALLE, C. B. do; KUMBLE, V. (ed.). Brachiaria: biology, agronomy, and improvement. Cali: CIAT/Campo Grande: EMBRAPA-CNPGC, 1996. 288p. (CIAT. Publication, 259). International Workshop on the Biology, Agronomy, and Improvement of Brachiaria, held 3-7 October 1994 at the Centro Internacional de Agricultura Tropical (CIAT). Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Cerrados. |
| |
3836. | | VENTURIERI, G. A.; RONCHI-TELES, B.; FERRAZ, I. D. K.; LOURDE, M.; HAMADA, N. Cupuaçu: a espécie, sua cultura, usos, e processamento. Belém, PA: Clube do cupu, 1993. 108 p. il. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Amazônia Oriental. |
| |
Registros recuperados : 3.970 | |
|