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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | WANG, C.-C.; CHU, C.-C.; SUN, C.-S.; WU, S.-H.; YIN, K.-C.; HSU, C. The androgenesis in wheat (Triticum aestivum) anthers cultured in vitro. Scientia Sinica, Beijing, v. 16, n. 2, p. 218-225, 1973. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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2. |  | CHU, C.-C.; WANG, C.-C.; SUN, C.-S.; CHIEN, N.-F.; YIN, K.-C.; HSÜ, C. Investigations on intuction and morpholgenesis of wheat (Triticum vulgare) pollen plants. Acta Botanica Sinica, Peking, v. 15, n. 1, p. 1-9, 1973. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | DUTRA, M. da C. P.; SOUZA, J. F. de; VIANA, A. C.; OLIVEIRA, D. de; PEREIRA, G. E.; LIMA, M. dos S. Rapid determination of the aromatic compounds methyl-anthranilate, 2′-aminoacetophenone and furaneol by GC-MS: Method validation and characterization of grape derivatives. Food Research International, v. 107, p. 613-618, 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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2. |  | BARRETO, S. M. A.; SILVA, A. B. M. da; DUTRA, M. da C. P.; BASTOS, D. C.; CARVALHO, A. J. de B. A.; VIANA, A. C.; NARAIN, N.; LIMA, M. dos S. Effect of commercial yeasts (Saccharomyces cerevisiae) on fermentation metabolites, phenolic compounds, and bioaccessibility of Brazilian fermented oranges. Food Chemistry, v. 408, 135121, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 2 | |
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