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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | XAVIER FILHO, R. R. B.; RIBEIRO, P. R. V.; SILVA, L. M. A. e; PEREIRA, L. L.; FREIRE, G. A.; MARTINS, C. B. R.; WONG, D. V. T.; DIONISIO, A. P.; ALENCAR, N. M. N. DE; FREDERICO, M. J. S.; CANUTO, K. M. Chemical Composition and Antidiabetic Potential of a Phenolic-Rich Extract from Cashew Fiber. ACS Food Science & Technology, 2025. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | GAVIOLLI, V. R. N.; BUZANSKSA, M. E.; CRUZ, V. A. R.; SAVEGNAGO, R. P.; MUNARI, D. P.; FREITAS, A. R. de; ALENCAR, M. M. de. Genetic associations between weight at maturity and maturation rate witn ages and weights at first and second calving in Canchim beef cattle. Journal of Applied Genetics, v. 53, p. 331-335, 2012.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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