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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | CHOKKALINGAM, U.; SABOGAL, C.; ALMEIDA, E.; CARANDANG, A. P.; GUMARTINI, T.; JONG, W. de; BRIENZA JUNIOR, S.; LOPEZ, A. M.; MURNIATI; NAWIR, A. A.; WIBOWO, L. R.; TOMA, T.; WOLLENBERG, E.; ZAIZHI, Z. Local participation, livelihood needs, and institutional arrangements: three keys to sustainable rehabilitation of degraded tropical forest lands. In: MANSOURIAN, S.; VALLAURI, D.; DUDLEY, N. (Ed.). Forest restoration in landscapes: beyond planting trees. New York: Springer, 2005. p. 405-414. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | FREITAS, D. de G. C.; RESENDE, A. L. da S. S.; FURTADO, A. A. L.; TASHIMA, L.; BECHARA, H. M. The sensory acceptability of a tilapia (Oreochromis niloticus) mechanically separated meat-based spread. Brazilian Journal of Food Technology, Campinas, v. 15, n. 2, p. 166-173, abr./jun. 2012.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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