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| Registros recuperados : 18 | |
| 17. |  | GRAVES, C. R.; WEST, D. R.; KINCER, D. R.; McCLURE, J.; THOMPSON, R.; PERCELL, G.; WILLIAMS, J. S.; SMITH, M.; PITT, W. D. Protein and oil content of corn hybrids as related to yield in 1999. Knoxville: University of Tennessee, 2000. 9p. (TAES. Research Report, 00-10).| Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste. |
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| 18. |  | EL-ZIK,K.M.; BRITTAN, K.; CURLEY, R. G.; GEORGE, A.; KPNER, R.; KERBY, T. A.; McCUTCHEON, O. D.; STROMBERG, L. K.; VARGAS, R. N.; WEST, D.; WEIR, B. Effects of row spacing on cotton yiel, quality,and plant characteristics. California: University of California,1982. 8p.| Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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| Registros recuperados : 18 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | TORRES, L. R. O.; SHINAGAWA, F. B.; ARAÚJO, E. S.; OROPEZA, M. V. C.; MACEDO, L. F. L.; ALMEIDA-MURADIAN, L. B.; LIMA, H. C. de; MANCINI-FILHO, J. Physicochemical and antioxidant properties of the pequi (Caryocar brasiliense Camb.) almond oil obtained by handmade and cold-pressed processes. International Food Research Journal, v. 23, n. 4, p. 1541-1551, 2016.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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