| |
|
|
| Registros recuperados : 3 | |
| 1. |  | BRITO, E. A. da S.; WURLITZER, W. B.; CASTRO, I. S. de; VINHAS, N. A. N.; NORONHA, A. C. da S.; FERLA, N. J. Bioecology of mites associated with cocoa trees (Theobroma cacao: Malvaceae) in the Bragantina microregion of the state of Pará, Eastern Amazon, Brazil. Systematic and Applied Acarology, v. 30, n. 1, p. 63-75, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
| 2. |  | CASTRO, I. S. de; AZEVEDO, A. O. de; VINHAS, N. A. N.; SCHLEMER, S. M.; WURLITZER, W. B.; FREITAS, E. M. de; HEIDEN, G. Phytoseiid mites associated with Asteraceae plants in the Pampa biome with description of two new species. International Journal of Acarology, v. 51, p. 1-17, 2024.| Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
| 3. |  | BRITO, E. A. da S.; CASTRO, L. S. de; VINHAS, N. A. N.; NORONHA, A. C. da S.; FERLA, N. J. Mite diversity of cupuaçu trees (Theobroma grandiflorum: Malvaceae) in the state of Pará, Amazon, Brazil). International Journal of Acarology, v. 51, n. 2, p. 88-96, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
| Registros recuperados : 3 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 3 | |
| 2. |  | SORDI, C.; TAVERNARI, F. de C.; SUREK, D.; SARTORETTO, L. M.; PETROLLI, T. G.; TEIXEIRA, C. J. de S. Sorption isotherms of ingredients and diets for poultry. Research, Society and Development, v. 9, n. 9, ed. e828997729, 2020.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| 3. |  | TAVERNARI, F. de C.; SOUZA, A. R. S. V. de; FEDDERN, V.; LOPES, L. dos S.; TEIXEIRA, C. J. de S.; MÜLLER, J. A.; SUREK, D.; PAIANO, D.; PETROLLI, T. G.; BOIAGO, M. M. Metabolizable energy value of crude glycerin and effects on broiler performance and carcass yield. Livestock Science, v. 263, n. 105017, 2022.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| Registros recuperados : 3 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|