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Registros recuperados : 4 | |
1. |  | FIGUEIREDO, L. S.; TEIXEIRA, S. L.; FREITAS, S. P.; VIEIRA, I. J. C.; MARTINS, E. R. Comportamento de acessos de Pfaffia glomerata (Spreng.) Pedersen (Amaranthaceae) nas condições de Campos de Goytacazes - RJ. Revista Brasileira de Plantas Medicinais, Botucatu, v. 7, n. 1, p. 67-72, out. 2004. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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4. |  | LIMA, R. de; FEITOSA, L. O.; MARUYAMA, C. R.; BARGA, M. A.; YAMAWAKI, P. C.; VIEIRA, I. J.; TEIXEIRA, E. M.; CORRÊA, A. C; MATTOSO, L. H. C.; FRACETO, L. F. Evaluation of the genotoxicity of cellulose nanofibers. International journal of nanomedicine, [S. l.], v. 7, p. 3555-3565, 2012. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | VIEIRA-PORTO, A. C.; CUNHA, S. C.; ROSA, E. C.; DEPAULA, J.; CRUZ, A. G.; FREITAS-SILVA, O.; FERNANDES, J. O.; FARAH, A. Chemical composition and sensory profiling of coffees treated with asparaginase to decrease acrylamide formation during roasting. Food Research International, v. 186, 114333, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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