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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | STENGER, L. D.; ABATI, R.; PAWLAK, I. G.; VARPECHOSKI, G. O.; VISMARA, E. de S.; BARBOSA, L. R.; WAGNER JÚNIOR, A.; LOZANO, E. R.; POTRICH, M. Toxicity of essential oil of Eugenia uniflora (L.) to Thaumastocoris peregrinus (Hemiptera: Thaumastocoridae) and selectivity to the parasitoid Cleruchoides noackae (Lin & Hubert) (Hymenoptera: Mymaridae). Crop Protection, v. 147, Id 105693, 2021. 8 p.| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | BANDEIRA, R. D. C. C.; UEKANE, T. M.; CUNHA, C. P. da; GEAQUINTO, L. R. O.; CUNHA, V. S.; CAIXEIRO, J. M. R.; GODOY, R. L. O.; CRUZ, M. H. C. de la. Development and validation of a method for the analysis of Ochratoxin A in roasted coffee by liquid chromatography/electrospray-mass spectrometry in Tandem (LC/ESI-MS/MS). Química Nova, São Paulo, v. 35, n. 1, p. 66-71, 2012.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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