BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoMOREIRA, A. A.; SANTOS, R. F.; MANDARINO, J. M. G.; VARÉA, G. S.; IDA, E. I.; RIBEIRO, M. L. L. Conversion of isoflavone glucosides to aglycones in whole soybean flour thermally treated and with endogenous B-glucosidase of soybean. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: [proceedings]. Foz do Iguaçu: IUFoST, 2012. 1 CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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2.Imagem marcado/desmarcadoGRADE, L. C.; MOREIRA, A. A.; VAREA, G. S.; MANDARINO, J. M. G.; SILVA, J. B.; IDA, E. I.; RIBEIRO, M. L. L. Immobilized soybean B-glucosidase application in commercial soy drink. In: AMERICAS: INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOYBEAN UTILIZATION, 2013, Bento Gonçalves. Proceedings... Brasília, DF: Embrapa, 2013. 1 CD-ROM. 5 p.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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3.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, R. F.; OLIVEIRA, C. F.; VARÉA, G. S.; ORRADI DA SILVA, M. L. C.; IDA, E. I.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; RIBEIRO, M. L. L. Purification and characterization of soy Cotyledon b-Glucosidase. Journal of Food Biochemistry, June 2012.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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4.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, R. F.; OLIVEIRA, C. F.; VARÉA, G. S.; ORRADI DA SILVA, M. L. C.; IDA, E. I.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; RIBEIRO, M. L. L. Purification and characterization of soy cotyledon B-glucosidase. Journal of Food Biochemistry, v. 37, n. 3. p. 302-312, 2013.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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5.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, R. F.; OLIVEIRA, C. F.; VARÉA, G. S.; SILVA, M. L. C. ORRADI da; IDA, E. I.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; RIBEIRO, M. L. L. Purification and characterization of soy cotyledon B-glucosidase. Journal of Food Biochemistry, v. 37, n. 3, p. 302-312, Jun. 2013.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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1.Imagem marcado/desmarcadoLOURENÇON, T. V.; ALAKURTII, S.; VIRTANEN, T.; JÄÄSKELÄINEN, A.-S.; LIITIÄ, T.; HUGHES, M.; MAGALHAES, W. L. E.; BOLZON DE MUNIZ, G. I.; TAMMINEN, T. Phenol-formaldehyde resins with suitable bonding strength synthesized from "less-reactive" hardwood lignin fractions. Holzforschung, v. 74, n. 2, p. 175-183, Feb. 2020.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Florestas.
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2.Imagem marcado/desmarcadoLOUREÇON, T. V.; MAGALHAES, W. L. E.; BOLZON de MUNIZ, G. I.; VIRTANEN, T.; JÄÄSKELÄINEN, A.-S.; LIITIA, T.; ALAKURTTI, S.; HUGHES, M.; TAMMINEN, T. Hardwood kraft lignin fractions as phenol substitute in phenol-form aldehyde resins. In: EUROPEAN WORKSHOP ON LIGNOCELLLULOSICS AND PULP, 15., 2018, Aveiro. Proceedings for posters presentations. [S.l.: s.n.], 2018. p. 399-402.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Florestas.
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