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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | OLIVEIRA, K. M. B. de; BARRIOS, S. C. L.; CHIARI, L.; LAURA, V. A.; VALLE, C. B. do (ed.). Evaluation of aluminum resistance in hybrids of Brachiaria decumbens Stapf. Crop Breeding and Applied Biotechnology, Viçosa, v. 15, n. 4, p. 251-257, Oct./Dec. 2015. 7 p. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 4 | |
4. |  | BIASOTO, A. C. T.; FREITAS, D. G. C.; PEREIRA, G. E.; ROCHA, I. F. O.; FREITAS, M. L. F.; BOLINI, H. M. A. Use of organic acids to increase the stability of brazilian red wines produced in tropical semi-arid environmental conditions: quality evaluation based on consumer test and time-intensity analysis. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 10., 2013, Rio de Janeiro. Abstracts... [S.l.]: Elsevier, 2013.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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