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| Registros recuperados : 11 | |
| 5. |  | PINHEIRO, D. H.; VÉLEZ, A. M.; FISHILEVICH, E.; WANG, H.; CARNEIRO, N. P.; VALENCIA-JIMÉNEZ, A.; VALICENTE, F. H.; NARVA, E. K.; SIEGFRIED, B. D. Clathrin-dependent endocytosis is associated with RNAi response in the western corn rootworm, Diabrotica virgifera virgifera LeConte. Plos One, v. 13, n. 8, e0201849, Aug. 2018.| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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| 6. |  | BASSO, M. F.; VALENCIA-JIMÉNEZ, A.; CELSO, F. L.; GERHARDT, I. R.; HIGGINS, T. J. V.; SA, M. F. G. de. Exploring plant α-amylase inhibitors: mechanisms and potential application for insect pest control. Biotechnology Journal, v. 20, n. 8, e70098, Aug. 2025. Na publicação: Maria Fatima Grossi-de-Sa.| Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| 7. |  | PEREIRA, R. de A.; BATISTA, J. A. N.; SILVA, M. C. M. da; OLIVEIRA NETO, O. B. de; FIGUEIRA, E. L. Z.; VALENCIA JIMÉNEZ, A.; SA, M. F. G. de. An alfa-amylase inhibitor gene from Phaseolus coccineus encodes a protein with potential for control of coffee berry borer (Hypothenemus hampei). Phytochemistry, v. 67, p. 2009-2016, 2006.| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| 8. |  | BEZERRA, C. A.; MACEDO, L. L. P.; AMORIM, T. M. L.; SANTOS, V. O.; FRAGOSO, R. da R.; LUCENA, W. A.; MENEGUIM, A. M.; VALENCIA-JIMENEZ, A.; ENGLER, G.; SILVA, M. C. M.; ALBUQUERQUE, E. V. S.; GROSSI-DE-SA, M. F. Molecular cloning and characterization of an α-amylase cDNA highly expressed in major feeding stages of the coffee berry borer, Hypothenemus hampei. Gene, v. 553, n. 1, p. 7-16, Dec. 2014.| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| 9. |  | BEZERRA, C. A.; MACEDO, L. L. P.; AMORIM, T. M. L.; SANTOS, V. O.; FRAGOSO, R. da R.; LUCENA, W. A.; MENEGUIM, A. M.; VALENCIA-JIMENEZ, A.; ENGLER, G.; SILVA, M. C. M. da; SA, M. F. G. de; FREIRE, E. V. S. A. Molecular cloning and characterization of an a-amylase cDNA highly expressed in major feeding stages of the coffee berry borer, Hypothenemus hampei. Gene, v. 553, n. 1, p. 7-16, Dec. 2014.| Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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| 10. |  | ALBUQUERQUE, E. V. S.; BEZERRA, C. A.; ROMERO, J. V.; VALENCIA, J. W. A.; VALENCIA-JIMÉNEZ, A.; PIMENTA, L. M.; BARBOSA, A. E. A. D.; SILVA, M. C. M.; MENEGUIM, A. M.; SÁ, M. E. L.; ENGLER, G.; ALMEIDA-ENGLER, J. de; FERNANDEZ, D.; GROSSI-DE-SA, M. F. Seed-specific stable expression of the alpha-AI1 inhibitor in coffee grains and the in vivo implications for the development of the coffee berry borer. Tropical Plant Biology, v. 8, p. 98-107, 2015.| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| 11. |  | NORIEGA, D. D.; ARIAS, P. L.; BARBOSA, H. R.; ARRAES, F. B. M.; OSSA, G. A.; VILLEGAS, B.; COELHO, R. R.; ALBUQUERQUE, E. V. S.; TOGAWA, R. C.; GRYNBERG, P.; WANG, H.; VÉLEZ, A. M.; ARBOLEDA, J. W.; GROSSI-DE-SA, M. F.; SILVA, M. C. M.; VALENCIA-JIMÉNEZ, A. Transcriptome and gene expression analysis of three developmental stages of the coffee berry borer, Hypothenemus hampei. Scientific Reports, v.9, n. 1, article 12804, 2019.| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| Registros recuperados : 11 | |
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| Registros recuperados : 70 | |
| 4. |  | PENHA, E. das M. Licor de frutas. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica; Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2006. 36 p. (Coleção Agroindústria familiar).| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Unidades Centrais. |
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| 8. |  | CORRÊA, C. L. O.; LUNA, A. S.; PENHA, E. das M.; GOTTSCHALK, L. M. F. Determinação de acrilamida por espectrofluorêscencia em amostras de café. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PESQUISA S CAFEEIRAS, 44., 2018, Franca, SP. O Nosso café, melhorados desde o pé: Trabalhos apresentados. Varginha: Fundação Procafé, 2018. p. 182-183 23 a 26 out. 2018. Seção 4.5. Colheita, preparo, qualidade do café, consumo e saúde.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 15. |  | LIMA, J. P.; DIAS, A. G.; GOMES, F. dos S.; PENHA, E. das M. South American fermented fruit-based products. In: ADEBO, O. A.; CHINMA, C. E.; OBADINA. A; O.; GOMES, A. S.. PANDA, S. K.; GAN, R.-,Y. (Ed.). Indigenous Fermented Foods for the Tropics. Academic Press, 2023. cap. 15, p. 245-264.| Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 16. |  | OLIVEIRA, E. M. M.; MATOS, A.; PENHA, E. das M.; NORONHA, F. B. Use of cassava residues for alcohol production. In: SIMPÓSIO SOBRE INOVAÇÃO E CRIATIVIDADE CIENTÍFICA NA EMBRAPA, 1., 2008, Brasília, DF. Resumo das comunicações. Brasília, DF: Embrapa, 2008. Título em português: Uso de resíduos de mandioca para a produção de etanol.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 70 | |
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| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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