|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | FERRINHO, A. M.; NASSU, R. T.; ALDAI, N.; UTEMBERG, B. L.; MENDONÇA, F. B.; FURLAN, M. L. N.; BALDI, F.; MUELLER, L. F.; BALIEIRO, J. C. de C.; PEREIRA, A. S. C. Effect of dietary whole cottonseed vitamin e and days of finishing on sensory traits of meat from nellore bulls. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 61, 2015, Clermont-Ferrand, France. Proceedings... Clermont-Ferrand, France: INRA, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registros recuperados : 3 | |
2. |  | TORRES, A. C.; NASCIMENTO, W. M.; PAIVA, S. A. V. de; ARAGÃO, F. A. S. de; CANTLIFFE, D. J. Bioassay for detection of glyphosate or kanamycin resistance in lettuce plants (Lactuca sativa L.). Plant Cell Culture Micropropagation, Lavras, v. 1, n. 1, p. 13-18, 2005.Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|