|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | CHIANESE, L.; MAURIELLO, R.; FERRANTI, P.; TRIPALDI, C.; TAIBI, L.; DELL’AQUILLA, S. Relationship between αs1-casein variants and clotting capability of ovine milk. In: SEMINAR “MILK PROTEIN POLYMORPHISM", 2., 1997, Palmerston North, New Zealand. Papers presented. Brussels: International Dairy Federation, 1997. p. 316–323. (Milk Polymorphism. Special issue, 9702). Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
2. |  | MASI, P.; ADDEO, F.; RUBINO, R.; EMALDI, G. C.; TRIPALDI, C.; GHIONNA DE MARIA, C. Rheological properties of caprine fresh cheese variety. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 4., 1987, Brasília, DF. Proceedings... Brasília, DF: EMBRAPA-DDT, 1987. v. 2. p. 1472-1475. Abstract 245. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | SILVA, A. P. da; MUNOZ, A. E. P.; PORRO, R.; MENDES, O. DA R.; SILVA, F. O.; COSTA, A. DA C. A importância da participação na eleição de problemas prioritários da pesca artesanal no médio Araguaia, Tocantins, Brasil. In: FORO IBEROAMERICANO DE LOS RECURSOS MARINOS Y LA ACUICULTURA, 12., 2023. Por la sostenibilidad de los recursos acuáticos y a acuicultura en el marco de la economía azul. Las Palmas de Gran Canaria, España: Ediciones AFRIMAR-AFIRMA, 2024. p. 726-741.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Alimentos e Territórios; Embrapa Pesca e Aquicultura. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|