| |
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | TOMAZ, A. R.; SILVA, W. R. da; INAGAKI, T. M.; SANTOS, E. O.; FRACETTO, G. G. M.; FRACETTO, F. J. C.; FREITAS, V. da S.; BABOS, D. V.; MILORI, D. M. B. P.; MONTENEGRO, A. A. de A.; FERREIRA, A. de O. Impacts of reclaimed water irrigation on mulch decomposition, microbial activity, and soil nutrient availability in the Brazilian semi-arid. Geoderma Regional, v. 42, e00978, 2025. 11 p.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
| Registros recuperados : 1 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | LALOR, F.; McDonnell, C. K.; BUCKOW, R.; ROSENTHAL, A.; ARIMI, J. M.; SHEEHAN, J.; ANDERSON, N. M.; JIANG, H.; LYNG, J. G. An introduction to global regulatory requirements for novel process technologies in the food industry. In: ZHANG, H. Q.; BALASUBRAMANIAM, V. M.; DUNNE, C. P.; YUAN, J. T. C.; FARKAS, D. F.; BARBOSA-CÁNOVAS, G. V. (ed.). Nonthermal processing technologies for food. 2. ed. Nova Jersey: John Wiley & Sons, 2025. v. 1, cap. 3, p. 33-46.| Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|   |
| Registros recuperados : 1 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|