|
|
Registros recuperados : 18 | |
15. |  | SASADA, H.; SUGIYAMA, T.; YAMASHITA, K.; MORI, J.; NASAKI, J. Biological and chemical characteristics of male goat odor. In: WORLD CONFERENCE ON ANIMAL PRODUCTION, 5., 1983, Tokyo. New strategies for improving animal production for human welfare: Proceedings. Tokyo, Japan: Japanese Society of Zootechnical Science, 1983. v. 2, p. 165-166. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
16. |  | NISHIYAMA, K.; ESAKI, S.; DEGUCHI, I.; SUGIYAMA, N.; KAMIYA, S. Syntheses of isoflavones and isoflavone glycosides, and their inhibitory activity against bovine liver beta-galactosidase. Bioscience Biotechnology and Biochemistry, v.57, n.1, p.107-114, 1993. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
|   |
17. |  | YUN, N. R.; SHIN, Y. K.; HWANG, S. Y.; KURAISHI, H.; SUGIYAMA, J.; KAWAHARA, K. Chemotaxonomic and phylogenetic analyses of Sphingomonas strains isolated from ears of plants in the family gramineae and a proposal of Sphingomonas roseoflava sp. nov. Journal of General and Applied Microbiology, Tokyo, v. 46, p. 9-18, 2000. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|   |
18. |  | GOMES, E. P. C.; SUGIYAMA, M.; ADAMS, C.; PRADO, H. M.; OLIVEIRA JUNIOR, C. J. F. de. A sucessão florestal em roças em pousio: a natureza está fora da lei? Scientia Forestalis, Piracicaba, v. 41, n. 99, p. 343-352, set. 2013. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
|   |
Registros recuperados : 18 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | FREDA, S. A.; PACHECO, D. O.; DALLA NORA, C.; CHIATTONE, P.; TORRES, L. M.; PINHEIRO, M. S. Composição proximal e perfil de ácidos graxos de hambúrgueres de carne de capivara (Hydrochoerus hydrochaeris). In: CONGRESSO AGROPECUÁRIO, INDUSTRIAL E TECNOLÓGICO DO PARANÁ, 1., 2012, Ponta Grossa. [Anais...]. Ponta Grossa: Universidade Estadual de Ponta Grossa, 2012. [on-line].Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|