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| Registros recuperados : 129 | |
| 16. |  | ALVES, H. M. R.; VIEIRA, T. G. C.; VOLPATO, M. L. M.; SOUZA, V. C. O. Assessment of changes, in space and time, in the coffee lands of Minas Gerais state, in Brazil. In.: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 23., 2010, Bali, Indonesia.| Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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| 17. |  | ALVES, H. M. R.; VIEIRA, T. G. C.; VOLPATO, M. L. M.; SOUZA, V. C. O. Assessment of changes, in space and time, in the coffee lands of Minas Gerais state, in Brazil. In.: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 23., 2010, Bali, Indonesia.| Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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| 19. |  | VIEIRA, T. G. C.; ALVES, H. M. R.; VOLPATO, M. L. M.; SOUZA, V. C. O. Application of artificial neural networks (ANN) in the analysis and classification of coffee areas in the região of Machado, state of Minas Gerais, Brazil. In.: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 23., 2010, Bali, Indonesia.| Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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| 20. |  | VIEIRA, T. G. C.; ALVES, H. M. R.; VOLPATO, M. L. M.; SOUZA, V. C. O. Application of artificial neural networks (ANN) in the analysis and classification of coffee areas in the region of Machado, state of Minas Gerais, Brazil. In.: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 23., 2010, Bali, Indonesia.| Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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| Registros recuperados : 129 | |
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| Registros recuperados : 6 | |
| 2. |  | PORTO, B. N.; MAGALHAES, P. C.; CAMPOS, N. A.; ALVES, J. D.; MAGALHÃES, M. M. Otimização de protocolos de extração de RNA em diferentes tecidos de milho. Revista Brasileira de Milho e Sorgo, Sete Lagoas, v. 9, n. 2, p. 189-200, 2010.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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| 3. |  | CAMPOS, N. A.; ALVES, J. D.; SOUZA, K. R. D. de; PORTO, B. N.; MAGALHAES, M. M.; SILVA, G. J. da; PAIVA, L. V. Evolution of aerenchyma formation in a maize breeding program. Plant Omics Journal, v. 9, n. 1, p. 19-25, 2016.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| 4. |  | PORTO, B. N.; ALVES, J. D.; MAGALHÃES, P. C.; CASTRO, E. M.; CAMPOS, N. A.; SOUZA, K. R. D.; MAGALHÃES, M. M.; ANDRADE, C. A.; SANTOS, M. O. Calcium-dependent tolerant response of cell wall in maize mesocotyl under flooding stress. Journal of Agronomy and Crop Science, v. 199, n. 2, p. 134-143, Apr. 2013.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| 5. |  | PORTO, B. N.; ALVES, J. D.; MAGALHAES, P. C.; CASTRO, E. M.; CAMPOS, N. A.; SOUZA, K. R. D.; MAGALHAES, M. M.; ANDRADE, C. A.; SANTOS, M. O. Calcium-dependent tolerant responses of cell wall in maize mesocotyl flooding stress. Journal of Agronomy and Crop Science, v. 199, p. 134-143, 2013.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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| 6. |  | SANTOS, Y. J. S.; CAMPOS, N. A.; BICCA, G. B.; SORA, G. T. S.; POLESI, L. F.; ALBERTE, T. M.; SANTOS, P. M.; GARCIA, R. H. S.; COLNAGO, L. A.; OLIVEIRA-FOLADOR. G. Non-destructive determination of the oil content in peach palm (Bactris gasipaes) flour using NMR and NIR spectroscopies. Food Science and Technology, v. 43, e112322, 2023. 1 - 8| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| Registros recuperados : 6 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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