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| Registros recuperados : 81 | |
| 8. |  | SOUZA, K. X. S. de; DAVIS, J. Aligning ontologies and evaluating concept similarities. In: OTM CONFEDERATED INTERNATIONAL CONFERENCES, 3.; COOPERATIVE INFORMATION SYSTEMS; DISTRIBUTED OBJECTS AND APPLICATIONS; ONTOLOGIES, DATABASES AND APPLICATIONS OF SEMANTICS, 2014, Agia Napa. On the move to meaningful internet systems 2004: CoopIS, DOA, and ODBASE: proceedings. Berlin: Springer, 2004. part. II, p. 1012-1029. (Lecture notes in computer science, 3291). Editores: Robert Meersman, Zahir Tari. CoopIS, DOA, ODBASE 2004.| Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
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| 11. |  | SOUZA, K. X. S. de; DAVIS, J. Using an aligned ontology to process user queries. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON ARTIFICIAL INTELLIGENCE: METHODOLOGY, SYSTEMS, APPLICATIONS, 11., 2004, Varna. Proceedings... Berlin: Springer, 2004. p. 44-53. (Lecture notes in artificial intelligence, 3192). Editores: Christoph Bussler, Dieter Fensel. AIMSA 2004.| Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
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| Registros recuperados : 81 | |
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| Registros recuperados : 15 | |
| 1. |  | OLIVEIRA, J. D. A. de; MARTINS, L. H. da S.; PEREIRA, D. S. Produção de abelhas-rainhas africanizadas (Apis mellifera L.) pelo método de puxada natural em Belém, PA, Brasil. In: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA AMAZÔNIA ORIENTAL, 26., 2023, Belém, PA. Anais [...]. Belém, PA: Embrapa Amazônia Oriental, 2024. p. 53-54. (Embrapa Amazônia Oriental. Eventos técnicos & científicos, 2).| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| 3. |  | MARTINS, L. H. da S.; GONÇALVES, A. C. da S.; CARVALHO, A. V.; MATTIETTO, R. de A. Elaboração e aceitação sensorial de néctar misto de acerola e tomate. In: REUNIÃO ANUAL DA SBPC, 59., 2007, Belém, PA. Resumos... Belém, PA: SBPC, [2007].| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| 4. |  | OLIVEIRA, J. A. R. de; CARVALHO, A. V.; MOREIRA, D. K. T.; MARTINS, L. H. da S. Elaboração e caracterização de estruturado obtido de polpa concentrada de cupuaçu. Revista de Ciências Agrárias, Belém, PA, v. 53, n. 2, p. 164-170, jul./dez. 2010.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| 6. |  | OLIVEIRA, J. A. R. de; MARTINS, L. H. da S.; VASCONCELOS, M. A. M. de; PENA, R. da S.; CARVALHO, A. V. Caracterização física, físico-química e potencial tecnológico de frutos de camapu(Physalis angulata L.). Revista Brasileira de Tecnologia Agroindustrial, v. 5, n. 2, p. 524-530, 2011.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| 10. |  | MARTINS, L. H. da S.; MOREIRA NETO, J.; LOPES, A. S.; RODRIGUES, A. M. da C.; CARVALHO, A. V.; OLIVEIRA, J. A. R. de; MOREIRA, D. K. T. Study of preparation, composition and moisture sorption isotherm of Amazon River shrimp meal. LWT - Food Science and Technology, v. 79, p. 376-383, June 2017.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| 13. |  | ALBUQUERQUE, G. A.; CARVALHO, A. V.; FARIA, L. J. G. de; CHISTÉ, R. C.; MARTINS, L. H. da S.; LOPES, A. S. Effects of thermal pasteurization on jambolan tropical juice bioactive compounds. British Food Journal, v. 121, n. 11, p. 2821-2834, 2019.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| 14. |  | OLIVEIRA, I. V. de; AGUIAR, R. O.; LIMA, C. C.; CUNHA, R. L.; CRUZ, W. P. da; SILVA, C. R. da; SILVA, V. F. A.; SILVA, J. P. da; CARVALHO, F. I. M.; MARTINS, L. H. da S.; SILVA, P. A.; PINHEIRO, H. A. Diurnal variations in water potential and gas exchanges in two-hybrid oil palms under water deficit. Journal of Agricultural Science, v. 12, n. 12, p. 75-88, 2020.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| 15. |  | AGUIAR, R. O.; CARRÉRA, A. G. P.; CUNHA, R. L.; OLIVEIRA, I. V. de; SILVA, C. R. da; SILVA, V. F. A.; SILVA, J. N. da; SILVA, J. P. da; CARVALHO, F. I. M.; MARTINS, L. H. da S.; SILVA, P. A.; CUNHA, E. F. M. Optimization of the alcoholic concentration obtained from sugary cassava (Manihot esculenta Crantz) by response surface methodology. Journal of Agricultural Science, v. 12, n. 11, p. 157-168, 2020.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| Registros recuperados : 15 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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