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| Registros recuperados : 4 | |
| 4. |  | SILVA, R. L. da; SOUZA, E. H. de; PELACANI, C. R.; JESUS, J. S. de; SOUZA, C. P. F.; SOUZA, A. B. P.; SOUZA, F. V. D. Validation of in vitro conservation of pineapple germplasm [Ananas comosus (L.) Merr.] for ten years based on field morphological characterization. Genetic Resources and Crop Evolution, v. 68, p.2051-206, 2021.| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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| Registros recuperados : 4 | |
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| Registros recuperados : 11 | |
| 5. |  | BRUM, A.; VENTURA, A. S.; PÁDUA, S. B.; ISHIKAWA, M. M.; MARTINS, M. L.; JERÔNIMO, G. T. Hematological parameters of the hybrid serrasalmids farmed in central-western Brazil. Boletim do Instituto de Pesca, v. 45, n. 4, e504, 2019.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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| 7. |  | BRUM, A.; PEREIRA, S. A.; OWATARI, M. S.; CHAGAS, E. C.; CHAVES, F. C. M.; MOURIÑO, J. L. P.; MARTINS, M. L. Effect of dietary essential oils of clove basil and ginger on Nile tilapia (Oreochromis niloticus) following challenge with Streptococcus agalactiae. Aquaculture, v. 468, p. 235-243, 2017.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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| 8. |  | BRUM, A.; PEREIRA, S. A.; CARDOSO, L.; CHAGAS, E. C.; CHAVES, F. C. M.; MOURIÑO, J. L. P.; MARTINS, M. L. Blood biochemical parameters and melanomacrophage centers in Nile tilapia fed essential oils of clove basil and ginger. Fish and Shellfish Immunology, v. 74, p. 444-449, 2018.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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| 10. |  | COSTA, M. L.; RADÜNZ NETO, J.; LAZZARI, R.; LOSEKANN, M. E.; SUTILI, F. J.; BRUM, A. Z.; VEIVERBERG, C. A.; GRZECZINSKI, J. A. Juvenis de carpa capim alimentados com capim teosinto e suplementados com diferentes taxas de arraçoamento. Ciência Rural, Santa Maria, v. 38, n. 2, p. 492-497, mar.-abr. 2008.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
| Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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| 11. |  | BRASIL, E. M.; OWATARI, M. S.; BATISTA, D. V. V.; BRUM, A.; CARDOSO, L.; FARIAS, C. F. S.; CHAVES, F. C. M.; SANTOS, M. Q. de C.; FERREIRA, L. S. P.; MOURIÑO, J. L. P.; MARTINS, M. L. Effects of dietary supplementation with Lippia sidoides essential oil on the growth, histopathological and hematological parameters of koi carp (Cyprinus carpio linnaeus, 1758). Aquaculture Science and Management, v. 2, Art. 18, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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| Registros recuperados : 11 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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