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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | FRASSON, M. F.; CARVALHO, S.; GREIBLER, L.; MENEGON, A. M.; SEVER, M. M.; PELLEGRIN, A. C. S. de; SIMÕES, R. R.; MELLO, R. de O.; NALERIO, E. S. Physicochemical properties and sensory evaluation of meat from feedlot lambs fed with wet brewery waste. Research, Society and Development, v. 11, n. 4, e27011427475, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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2. |  | VENTURINI, R. S.; CARVALHO, S.; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; ARGENTA, F. M.; PELLEGRIN, A. C. R. S. de; MORO, A. B.; MARTINS, A. A.; SIMÕES, R. R.; LOPES, J. F. Instrumental and sensory evaluation of meat from lambs and hoggets fed high-concentrate maize or sorghum diets. Semina: Ciências Agrárias, Londrina, v. 41, n. 5, p. 1679-1690, set./out. 2020. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | TÁVORA, F. T. P. K.; MEUNIER, A. C.; VERNET, A.; PORTEFAIX, M.; MILAZZO, J.; ADREIT, H.; THARREAU, D.; FRANCO, O. L.; REIS, A. M. dos. CRISPR/Cas9-Targeted Knockout of Rice Susceptibility Genes OsDjA2 and OsERF104 Reveals Alternative Sources of Resistance to Pyricularia oryzae. Rice Science, v. 29, n. 6, p. 535-544, 2022. Na publicação: Angela Mehta.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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