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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | GARCÍA, A. V.; SILVESTRI, M. C.; VANDECAVEYE, M. A.; CUSTODIO, A. R.; MORETZSOHN, M. de C.; LAVIA, G. I. Genomic affinity in hybrids of B-genome Arachis species: new genetic resources toward peanut improvement. Crop Breeding and Applied Biotechnology, v. 21, n. 3, e38292139, 2021 Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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2. |  | GARCÍA, A. V.; ORTIZ, A. M.; SILVESTRI, M. C.; CUSTODIO, A. R.; MORETZSOHN, M. C.; LAVIA, G. I. Occurrence of 2n microspore production in diploid interspecific hybrids between the wild parental species of peanut (Arachis hypogaea L., Leguminosae) and its relevance in the genetic origin of the cultigen. Crop Science, v. 60, n. 5, p. 2420-2436, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 4 | |
2. |  | DEUS, A. C. F.; SILVA, A. P. R. DA; SILVA, L. J. R. DA; BERTANI. R. M. DE A.; SOARES, A. DE A. V. L.; KANO, C.; FERNANDES, D. M.; BULL, L. T. Innovations in studies on the quantification of the bioavailability of silicon in the soil. In: PRADO, R. DE M.; ETESAMI, H.; SRIVASTAVA, A. K. (ed.). Silicon advances for sustainable agriculture and human health: increased nutrition and disease prevention. Switzerland: Springer, 2024. p. 81-100.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Territorial. |
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3. |  | SOARES, A. DE A. V. L.; RODRIGUES, F. E.; MATTOS, E. C.; URBANO, L. H.; PRADO, R. DE M.; BERTANI, R. M. DE A.; SILVA, A. P. R. DA; DEUS, A. C. F.; KANO, C.; FURLANETO, F. DE P. B. Contribution of Using Filter Cake and Vinasse as a Source of Nutrients for Sustainable Agriculture—A Review. Sustainability, v. 16, n. 5411, 2024. 19 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Territorial. |
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4. |  | SILVA, A. P. R.; SANT'ANA, A. S. de; NASCIMENTO, S. P. O. do; BARBOSA, S. N.; MIRANFA, A. L. A.; LUNA, F. de S.; GOIS, G. C.; MORAES, S. A. de; RODRIGUES, R. T. de S.; MENEZES, D. R. Tannins in the diet for lactating goats from different genetic groups in the Brazilian semiarid: nitrogen, energy and water balance. Animal Feed Science and Technology, v. 279, 115023, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 4 | |
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