|
|
Registros recuperados : 6 | |
1. |  | SOUZA, F. de A. L.; LIARTE, A. de S. C.; CASTRO, K. N. de C.; BESERRA, E. E. A.; BERNARDI, J. C. M.; SOUSA, G. V. de; COSTA-JÚNIOR, L. M.; SILVA, S. M. M. de S. Dynamics of natural infection by Babesia bovis and Babesia bigemina in dairy cattele fron an enzootic instability area in Northeastern Brazil. Revista Brasileira de Parasitologia Veterinária, Jaboticabal, v. 27, n. 1, p. 2-6, jan./mar. 2018. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
|    |
2. |  | SOUZA, F. de A. L.; LIARTE, A. de S. C.; CASTRO, K. N. de C.; BESERRA, E. E. A.; BERNARDI, J. C. M.; SOUSA, G. V. de; COSTA-JÚNIOR, L. M.; SILVA, S. M. M. de S. Dynamics of natural infection by Babesia bovis and Babesia bigemina in dairy cattele fron an enzootic instability area in Northeastern Brazil. Dinâmica da infecção natural por Babesia bovis e Babesia bigemina em bovinos leiteiros de uma área de instabilidade enzoótica no Nordeste do Brasil. Brasillian Journal of Veterinary Parasitology. Braz. J. Vet. Parasitol, v. 27, n. 1, jan.-mar. 2018. p. 2-6 Biblioteca(s): Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba. |
|   |
3. |  | BATISTA, M. do C. de S.; CASTRO, R. S. de; CARVALHO, F. A. de A.; CRUZ, M. do S. P. e; SILVA, S. M. M. de S.; REGO, E. W.; LOPES, J. B. Anticorpos anti-lentivirus de pequenos ruminantes em caprinos integrantes de nove municípios piauienses. Ciência Veterinária nos Trópicos, Recife, v. 7, n. 2/3, p. 75-81, maio/dez. 2004. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
4. |  | MIRANDA, D. F. H.; SOUZA, F. de A. L.; FONSECA, L. S.; ALMEIDA, H. M. de; BRAGA, J. F. V.; COSTA, F. A. L.; SILVA, S. M. M. de S. Carcinoma hepatocelular metastático em Jaguatirica (Leopardus pardalis). Pesquisa Veterinária Brasileira, Brasília, DF, v. 35, n. 11, p. 913-918, nov. 2015. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
5. |  | LIARTE, A. de S. C.; SOUSA, F. de A. L.; CASTRO, K. N. de C.; BERNARDI, J. C. M.; MELO, C. de O.; BESERRA, E. E. A.; COSTA JUNIOR, L. M.; SILVA, S. M. M. de S. Infecção natural de bezerras por Babesia spp. em propriedades de uma área de instabilidade enzoótica. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PARASITOLOGIA VETERINÁRIA, 18., 2014, Gramado. Fronteiras da parasitologia: anais. Gramado: Colégio Brasileiro de Parasitologia Veterinária, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
|    |
6. |  | BERNARDI, J. C. M.; SOUZA, F. de A. L.; CASTRO, K. N. de C.; BESERRA, E. E. A.; LIARTE, A. de S. C.; COSTA JUNIOR, L. M.; SOUSA, G. V. de; SILVA, S. M. M. de S. Transmissão transovariana de Babesia spp. em carrapatos Riphicephalus microplus em diferentes temperaturas. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PARASITOLOGIA VETERINÁRIA, 18., 2014, Gramado. Fronteiras da parasitologia: anais. Gramado: Colégio Brasileiro de Parasitologia Veterinária, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
|    |
Registros recuperados : 6 | |
|
|
Registros recuperados : 9 | |
1. |  | QUEIROGA, R. de C. R. do; SANTOS, K. M. O. dos; OLIVEIRA, M. E. G. de; SOARES, J. K. B. S. Compostos bioativos presentes no leite de cabra. In: SELAIVE-VILLARROEL, A. B.; GUIMARAES, V. P. (Ed.). Produção de caprinos no Brasil. Brasília, DF: Embrapa, 2019. Parte 8, cap. 4, p. 573-596.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
2. |  | PONTES, E. D. S.; ARAÚJO, M. G. G. de; SALES, H. L. D. de; SILVA, G. S.; SILVA, N. de S.; SOARES, J. K. B.; VIERA, V. B. Propriedades antioxidantes dos extratos da flor e da folha de malvavisco. Cadernos de Ciência & Tecnologia, v. 38, n. 1, e26755, 2021. Título em inglês: Antioxidant properties of malvavisco flower and leaf extracts.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
3. |  | SOARES, J. K. B.; QUEIROGA, R. de C. R. do E.; BOMFIM, M. A. D.; PESSOA, D. C. N. de P.; BARBOSA, E. de A.; SOUZA, D. L.; CABRAL-FILHO, J. E.; MEDEIROS, M. do C. Acceleration of reflex maturation and physical development in suckling rats: effects of a maternal diet containing lipids from goat milk. Nutritional Neuroscience, London, v. 17, n. 1, p. 1-6, Jan. 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
4. |  | SOARES, J. K. B.; MELO, A. P. R. de; MEDEIROS, M. C.; QUEIROGA, R. C. R. E.; BOMFIM, M. A. D.; SANTIAGO, E. C. A.; GUEDES, R. C. A. Anxiety behavior is reduced, and physical growth is improved in theprogeny of rat dams that consumed lipids from goat milk: An elevatedplus maze analysis. Neuroscience Letters, v. 552, p. 25-29, Sept., 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
5. |  | SOARES, J. K. B.; ROCHA-DE-MELO, A. P.; MEDEIROS, M. C.; QUEIROGA, R. C. R. E.; BOMFIM, M. A. D.; SOUZA, A. F. O. de; NASCIMENTO, A. L. V.; GUEDES, R. C. A. Conjugated linoleic acid in the maternal diet differentially enhances growth and cortical spreading depression in the rat progeny. Biochimica et Biophysica Acta (BBA) - General Subjects, v. 1820, n. 10, p. 1490-1495, Oct., 2012.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
6. |  | MORAIS, J. L. de; GARCIA, E. F.; VIERA, V. B.; PONTES, E. D. S.; ARAÚJO, M. G. G. de; FIGUEIRÊDO, R. M. G. de; MOREIRA, I. dos S.; EGITO, A. S. do; SANTOS, K. M. O. dos; SOARES, J. K. B.; QUEIROGA, R. de C. R. do E.; OLIVEIRA, M. E. G. de. Autochthonous adjunct culture of Limosilactobacillus mucosae CNPC007 improved the techno-functional, physicochemical, and sensory properties of goat milk Greek-style yogurt. Journal of Dairy Science, v. 105, n. 3, p. 1889-1899, Mar. 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
7. |  | DANTAS, D. L. DA S.; VIEIRA, V. B.; SOARES, J. K. B.; SANTOS, K. M. O. dos; EGITO, A. S. do; FIGUEIREDO, R. M. F. DE; LIMA, M. DOS S.; MACHADO, N. A. F.; SOUZA, M. DE F. V. DE; CONCEIÇÃO, M. L. DA; QUEIROGA, R. DE C. R. DO E.; OLIVEIRA, M. E. G. DE. Pilosocereus gounellei (xique-xique) flour: Improving the nutritional, bioactive, and technological properties of probiotic goat-milk yogurt. LWT. Food Science and Technology, v. 158, 113165, p. 1-9, Mar. 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
8. |  | MORAIS, J. L. de; BEZERRIL, F. F.; VIERA, V. B.; DANTAS, C. E. A.; FIGUEIRÊDO, R. M. F. de; MOREIRA, I. dos S.; SANTOS, K. M. O. dos; EGITO, A. S. do; LIMA, M. dos S.; SOARES, J. K. B.; OLIVEIRA, M. E. G. de. Incorporation of mixed strawberry and acerola jam into Greek-style goat yogurt with autochthonous adjunct culture of Limosilactobacillus mucosae CNPC007: Impact on technological, nutritional, bioactive, and microbiological properties. Food Research International, v.196, n. 115130, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
9. |  | BARBOSA, M. Q.; QUEIROGA, R. de C. R. E.; BERTOZZO, C. C. de M. S.; ARAÚJO, D. F. de S.; OLIVEIRA, L. I. G.; SILVA, J. Y. P.; BOMFIM, M. A. D.; GUERRA, G. C. B.; COSTA, S.; BESSA, R.; ALVES, S.; SOARES, J. K. B. Effect of diets with goat milk fat supplemented with exercise on anxiety and oxidative stress in the brains of adult rats. Food Function, v. 9, p. 9, 2891-2901, 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
Registros recuperados : 9 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|