|
|
Registros recuperados : 9 | |
6. |  | SILVA, D. A. L. da; MATTIETTO, R. de A.; MENDONÇA, A. P. O.; SOUZA NETO, A. M. L. de; VENTURIERI, G. C. Influence of the initial soluble solids content and yeasts in cupuaçu and honey must to obtain fermented beverages. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
7. |  | SILVA, D. V. da; GIUST, G.; AKIM, E.; FARRAPO, A.; BENHAMI, V. M. L.; MOREIRA, E. de A.; PAULA, V. R. de; TOMICH, T. R.; PEREIRA, L. G. R.; SILVA, D. A. L. Absolute environmental sustainability of milk production in Brazil with a focus on climate change mitigation. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON LIFE CYCLE ASSESSMENT OF FOOD, 14., 2024, Barcelona. Book of abstracts. Barcelona: Universitat de Barcelona, 2024. p. 58-60. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
8. |  | GERHARDT, J.; RODRIGUES, T. O.; SUGAWARA, E. T.; SILVA, D. A. L.; MATSUURA, M. I. da S. F.; BRAGA, T. E. N.; UGAYA, C. M. L.; OLIVEIRA, A. de S. Avaliação do Guia Qualidata como um instrumento de verificação de requisitos mínimos de qualidade para inventários de produtos brasileiros. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON LIFE CYCLE ANALYSIS, 8., 2019, Cartago. LCA for global competitiveness: proceedings. Cartago: Red Iberoamericana de Ciclo de Vida, 2020. p. 103-108. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
|    |
9. |  | PAULA, V. R. de; CARVALHO, B. C. de; TOMICH, T. R.; BENHAMI, V. L. M.; MOREIRA, E. de A.; SILVA, D. V. da; SILVA, D. A. L.; MIRANDA, T. S.; PEREIRA, L. G. R. Strategies for mitigating the carbon footprint of milk production in the South and Southeast of Brazil. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON LIFE CYCLE ASSESSMENT OF FOOD, 14., 2024, Barcelona. Book of abstracts. Barcelona: Universitat de Barcelona, 2024. p. 593-595. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
Registros recuperados : 9 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | PASSOS, O. S.; SOUZA, J. da S.; BASTOS, D. C.; GIRARDI, E. A.; GURGEL, F. de L.; GARCIA, M. V. B.; OLIVEIRA, R. P. de; SOARES FILHO, W. dos S. Citrus industry in Brazil with emphasis on tropical areas. In: SAJID, M. (Ed.). Citrus - health benefits and production technology [working title]. London: IntechOpen, 2018. p. 1-21.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Clima Temperado; Embrapa Mandioca e Fruticultura; Embrapa Semiárido. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|