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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | MARTINS, I. E.; SHITTU, T. A.; ONABANJO, O. O.; ADESINA, A. D.; SOARES, A. G.; OKOLIE, P. I.; KUPOLUYI, A. O.; OJO, O. A.; OBADINA, A. O. Effect of packaging materials and storage conditions on the microbial quality of pearl millet sourdough bread. Journal Of Food Science and Technology, v. 58, p. 52-61, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | GOMIDE, R. L.; DURAES, F. O. M.; GUIMARAES, C. M.; ANDRADE, C. de L. T.; ALBUQUERQUE, P. E. P.; BASTOS, E. A.; VIANA, J. H. M.; STONE, L. F.; MORAIS, O. P.; DEL PELOSO, M. J.; MAGALHAES, P. C.; MORGADO, L. B.; OLIVEIRA, A. C. Drought tolerance phenotyping in crops under contrasting target environments: procedures and practices. In: MONNEVEUX, P.; RIBAUT, J.-M. (Ed.). Drought phenotyping in crops: from theory to practice. Mexico, DF: CGIAR: CIMMYT, 2011. pt. 1, p. 51-91.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Meio-Norte; Embrapa Milho e Sorgo; Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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