|
|
Registros recuperados : 7 | |
5. |  | KLUTHCOUSKI, J.; SEIJAS, C. A. R.; SARTORATO, A.; YOKOYAMA, M.; GUAZZELLI, R. J.; SEGUY, L. Práticas básicas para não errar na lavoura de feijão. A Granja, v. 42, n. 457, p. 28-37, fev. 1986. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
|    |
7. |  | AIDAR, H.; SARTORATO, A.; NEVES, B. P.; SEIJAS, C. A. R.; WATT, E. E.; RIOS, G. P.; KLUTHCOUSKI, J.; ARAUJO, J. P. P.; THUNG, M. D. T.; PEREIRA, P. A. A.; DAOUST, R. A.; YOKOYAMA, M. Multiple cropping systems in Brazil. INTERNATIONAL WORKSHOP IN INTEGRATED PEST CONTROL FOR GRAIN LEGUMES, 1983, Goiânia. Proceedings... Brasília, DF: EMBRAPA-DDT, 1984. p. 85-92. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
|   |
Registros recuperados : 7 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | GASPAROTTO, J.; SOMENSI, N.; BORTOLIN, R. C.; MORESCO, K. S.; GIRARDI, C. S.; KLAFKE, K.; RABELO, T. K.; MORRONE, M. da S.; VIZZOTTO, M.; RASEIRA, M. do C. B.; MOREIRA, J. C. F.; GELAIN, D. P. Effects of different products of peach (Prunus persica L. Batsch) from a variety developed in southern Brazil on oxidative stress and inflammatory parameters in vitro and ex vivo. Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition, v. 55, n. 2, p. 110-119, Sep. 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
2. |  | GASPAROTTO, J.; SOMENSI, N.; BORTOLIN, R. C.; GIRARDI, C. S.; KUNZLER, A.; RABELO, T. K.; SCHNORR, C. E.; MORESCO, K. Z.; BASSANI, V. L.; YATSU, F. K. J.; VIZZOTTO, M.; RASEIRA, M. do C. B.; ZANOTTO-FILHO, A.; MOREIRA, J. C. F.; GELAIN, D. P. Preventive supplementation with fresh and preserved peach attenuates CCl4-induced oxidative stress, inflammation and tissue damage. The Journal of Nutritional Biochemistry, v. 25, n. 12, p. 1282?1295, Dec. 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|