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Registros recuperados : 5 | |
1. |  | PANEPUCCI, L.; SCHWANTES, M. L.; SCHWANTES, A. R. Biochemical and physiological properties of the lactate Dehydrogenase allozymes of the Brazilian teleost, Leporinus friderici, anostomidae, cypriniformes. Comp. Biochem. Physiol., v.87B, n.1, p.199-206, 1987. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | FOGACA, F. H. dos S.; SOARES, C.; OLIVEIRA, M.; ALVES, R. N.; MAULVAULT, A. L.; BARBOSA, V. L.; ANACLETO, P.; MAGALHAES, J. A.; BANDARRA, N. M.; RAMALHOSA, M. J.; MORAIS, S.; MARQUES, A. Polycyclic aromatic hydrocarbons bioaccessibility in seafood: Culinary practices effects on dietary exposure. Environmental Research, v. 164, p. 165-172, 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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