|
|
Registros recuperados : 4 | |
2. |  | MATSUURA, M. I. da S. F.; SAVIOLI, J. P. das D.; FERREIRA, R. P.; HIRAMOTO, T. E.; PIGHINELLI, A. L. M. T.; RAMOS, N. P.; ANSELMI, A. Footprint Pro Carbono: a robust tool for carbon accounting of agricultural products. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON LIFE CYCLE ASSESSMENT OF FOOD, 14., 2024, Barcelona. Health food systems for a healthy planet: book of abstracts. Barcelona: Universitat de Barcelona, 2024. p. 796-798. LCA Food 2024. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
|    |
3. |  | MATSUURA, M. I. da S. F.; SAVIOLI, J. P. das D.; PIGHINELLI, A. L. M. T.; RAMOS, N. P.; NOVAES, R. M. L.; HIRAMOTO, T. E.; FERREIRA, R. P.; ANSELMI, A. Footprint Pro Carbono: a calculadora para a pegada de carbono de commodities agrícolas. In: CARBON SCIENCE TALKS, 2023, Campinas. [Resumos...] Campinas: Agro Bayer Brasil, 2023. Artigo-17. p. 43-46. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
|    |
4. |  | GIONGO, V.; ACOSTA, A. da S.; DOSSA, A. A.; SANTI, A.; AMARAL, A. J. do; CAIERAO, E.; DENARDIN, J. E.; VIEIRA, O. V.; FIGUEIREDO, M. C. B. de; MATSUURA, M. I. da S. F.; SAVIOLI, J. P. das D.; MARTINS, T. B.; SILVA, B. R.; PIRES, B. S.; SANTANA, M. da S. How can the environmental impacts of wheat cultivation and wheat flour production be reduced? A life cycle assessment of Brazilian wheat. Journal of Cleaner Production, v. 489, e144650, Jan. 2025. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Trigo. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
Registros recuperados : 9 | |
2. |  | FARIAS, M. A. A. CUNHAL, M. A. P. da, FARIA, G. A. PEIXOTO, C. P. SAMPAIO, H. S. de V. Competição entre sete populações de maracujá amarelo. Magistra, Cruz das Almas, v. 17, n. 3, p. 142-145, set./dez. 2005Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|   |
4. |  | SIMOES, W. L.; OLIVEIRA, C. P. M. de; OLIVEIRA, A. R. de; FARIA, G. A.; GUIMARÃES, M. J. M.; TARDIN, F. D.; SILVA, J. S. da. Production components of agroindustrial interest of sugarcane varieties under subsurface drip irrigation in Semiarid conditions. Acta Scientiarum. Biological Sciences, v. 45, e63349, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo; Embrapa Semiárido. |
|    |
6. |  | FARIA, G. A.; COSTA, M. A. P. de C.; LEDO, C. A. da S.; JUNGHANS, T. G.; SOUZA, A. da S.; CUNHA, M, A. P. da. Meio de cultura e tipo de explante no estabelecimento in vitro de espécies de maracujazeiro. Bragantia, Campinas, v. 66, n. 4, p. 521-526, 2007.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - C |
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|    |
7. |  | FARIA, G. A.; COSTA, M. A. P. de C.; JUNGHANS, T. G.; LEDO, C. A. da S.; SOUZA, A. da S. Efeito da sacarose e sorbitol na conservação in vitro de Passiflora giberti N. E. Brown. Revista Brasileira de Fruticultura, Jaboticabal, v. 28, n. 2, p. 267-270, ago. 2006.Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|   |
9. |  | FARIA, G. A.; FELIZARDO, L. M.; FERREIRA, A. F. A.; ROCHA, P. S.; SUZUKI, A. N.; SOUZA, A. da S.; JUNGHANS, T. G.; COSTA, M. A A. P. de C.; PEIXOTO, A. P. B.; MORAIS, A. R. de; LOPES. B. G.; OLIVEIRA, T. A. de. Concentrations of silver nitrate in the in vitro development and conservation of Passiflora gibertii N. E. Brown. American Journal of Plant Sciences, v.8, p. 2944-2955, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|    |
Registros recuperados : 9 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|