|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. |  | GROOPMAN, J. E.; HARTZBAND, P. I.; SHULMAN, L.; SALAHUDDIN, S. Z.; SARNGADHARAN, M. G.; McLANE, M. F.; ESSEX, M.; GALLO, R. Antibody seronegative human T-lymphotropic virus type III (HTLV-III)-infected patients with acquired immunodeficiency syndrome or related disordes. Blood, v.66, n.3, p.742-744, Sept. 1985. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
|   |
2. |  | HO, D. D.; SARNGADHARAN, M. G.; HIRSCH, M. S.; SCHOOLEY, R. T.; ROTA, T. R.; KENNEDY, R. C.; CHANH, T. C.; SATO, V. L. Human immunodeficiency virus neutralizing antibodies recognice several conserved domains on the envelope glycoproteins. Journal of Virology, v.61, n.6, p.2024-2028, June, 1987. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
|   |
3. |  | JAFFE, H. W.; SARNGADHARAN, M. G.; DeVICO, A. L.; BRUCH, L.; GETCHELL, J. P.; KALYANARAMAN, V. S.; HAVERKOS, H. W.; STONEBURNER, R. L.; GALLO, R. C.; CURRAN, J. W. Infection with HTLV-III/LAV and trnsfusion-associated acquired immunodeficiency syndrome. Serologic evidence of an association. Journal of American Medical Association, v.254, n.6, p.770-773, Aug. 1985. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
|   |
Registros recuperados : 3 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | SANTOS, F. N.; NACHTIGAL, L.; MELLO, A. F. S.; SAMBORSKI, T.; MICHELOTTI, A. A. H.; SEVERO, J. Elaboração de doces utilizando batata-doce biofortificada cv. Beauregard. In: SIMPÓSIO DE SEGURANÇA ALIMENTAR, 6., 2018, Gramado. Desvendando mitos: anais. Gramado: UFRGS/SBCTA, 2018. Não paginado.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
2. |  | SANTOS, F. N.; NACHTIGAL, L.; MELLO, A. F. S.; SAMBORSKI, T.; MICHELOTTI, A. A. H.; SEVERO, J. Elaboração de pão de batata-doce fortificado. In: SIMPÓSIO DE SEGURANÇA ALIMENTAR, 6., 2018, Gramado. Desvendando mitos: anais. Gramado: UFRGS/SBCTA, 2018. Não paginado.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|