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Registros recuperados : 4 | |
3. |  | SANTOS, Y. J. S.; FACCHINATTO, W. M.; ROCHETTI, A. L.; CARVALHO, R. A.; Le FEUNTEUN; FUKUMASU, H.; MORZEL, M.; COLNAGO, L. A.; VANIN, F. M. Systemic characterization of pupunha (Bactris gasipaes) flour with views of polyphenol content on cytotoxicity and protein in vitro digestion. Food Chemistry, v. 405, 134888, 2023. 9 p. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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4. |  | SANTOS, Y. J. S.; CAMPOS, N. A.; BICCA, G. B.; SORA, G. T. S.; POLESI, L. F.; ALBERTE, T. M.; SANTOS, P. M.; GARCIA, R. H. S.; COLNAGO, L. A.; OLIVEIRA-FOLADOR. G. Non-destructive determination of the oil content in peach palm (Bactris gasipaes) flour using NMR and NIR spectroscopies. Food Science and Technology, v. 43, e112322, 2023. 1 - 8 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | HEINZ, K. G. H.; ZANONI, P. R. S.; OLIVEIRA, R. R.; MEDINA-SILVA, R.; SIMÃO, T. L. L.; TRINDADE, F. J.; PEREIRA, L. M.; TAVARES, L. B. B.; GIONGO, A. Recycled paper sludge microbial community as a potential source of cellulase and xylanase enzymes. Waste and Biomass Valorization, v. 8, n. 6, p. 1907-1917, Sept. 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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