| |
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | JOLIVOT, A.; LEBOURGEOIS, V.; LEROUX, L.; AMELINE, M.; ANDRIAMANGA, V.; BELLÓN, B.; CASTETS, M.; CRESPIN-BOUCAUD, A.; DEFOURNY, P.; DIAZ, S.; DIEYE, M.; DUPUY, S.; FERRAZ, R. P. D.; GAETANO, R.; GELY, M.; JAHEL, C.; KABORE, B.; LELONG, C.; LE MAIRE, G.; LO SEEN, D.; MUTHONI, M.; NDAO, B.; NEWBY, T.; SANTOS, C. L. M. de O.; RASOAMALALA, E.; SIMÕES, M.; THIAW, I.; TIMMERMANS, A.; TRAN, A.; BÉGUÉ, A. Harmonized in situ datasets for agricultural land use mapping and monitoring in tropical countries. Earth System Science Data, v. 13, n. 2, p. 5951-5967, 2021.| Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
|    |
| Registros recuperados : 1 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 11 | |
| 2. |  | SOUZA, M. do S. M. de; MAIA, D.; DEUS, E. da G. de; ADAIME, R.; CUNHA, A. C. Índices de infestação de Geissospermum argenteum Woodson (Apocynaceae) por Anastrepha atrigona Hendel (Diptera: Tephritidae) em Laranjal do Jari, Amapá. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM, 1.; MEETING OF THE POST-GRADUATE PROGRAM IN TROPICAL BIODIVERSITY, 5., 2014, Macapá. Conservation conflicts: XXI century challenges and solutions: abstract book. Macapá: Unifap: Conservação Internacional: Embrapa, 2014. p. 94. US39.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Amapá. |
|    |
| 4. |  | OLIVEIRA, L. de S.; COSTA, M. C. G.; SOUZA, H. A. de; BLUM, J.; ALBUQUERQUE, G. H. da S.; ABREU, M. G. P.; MAIA, D. de S. Characterization of organic wastes and effects of their application on the soil. Journal of Agricultural Science, v. 10, n. 6, p. 291-298, 2018.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
|    |
| 5. |  | ALVES FILHO, E. G.; SILVA, L. M. A. e; CANUTO, K. M.; MAIA, D. L. H.; RODRIGUES, S.; FERNANDES, F. A. N. Plasma and ultrasound-treated cashew apple juices: An NMR analysis approach of its sugars, amino and organic acids. Food Research International, 204, 115919, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
| 6. |  | MAIA, D. S. V.; HAUBERT, L.; WÜRFEL, S. de F. R.; KRONING, I. S.; CARDOSO, M. R. de I.; LOPES, G. V.; FIORENTINI, A. M.; SILVA, W. P. Listeria monocytogenes in sliced cheese and ham from retail markets in southern Brazil. FEMS Microbiology Letters, v. 366, n. 22,p. 1-6, 2019.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
| 7. |  | CONCEIÇÃO, J. C. S.; MACHADO, R. G.; ALVARENGA, A. D.; MAIA, D. L. S.; MESQUITA, P. R. R.; MERCANTE, L. A.; CORREA, D. S.; SILVA, E. O. Bio-nano hybrid material for mitigating recalcitrant phenolic compounds. Chemical Engineering & Processing: Process Intensication, v. 208, 110121, 2025. 9 p.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
| 8. |  | VIEIRA JUNIOR, J. R.; FERNANDES, C. de F.; MATOS, S. I. de; MARREIROS, J. A. A.; FREIRE, T. C.; FONSECA, A. S. da; SANGI, S. C.; MAIA, D. Z.; SILVA, D. S. G. da. Alternativas para o manejo integrado de nematoide-das-galhas do cafeeiro. Porto Velho: Embrapa Rondônia, 2014. 17 p. (Embrapa Rondônia. Documentos, 160).| Biblioteca(s): Embrapa Rondônia. |
|    |
| 9. |  | SILVA, W. P. da; GOLDBECK, J. C.; MAIA, D. S. V.; EL HALAL, S. L. M.; COLUSSI, R.; ZAVAREZE, E. da R.; DIAS, R. G.; JACOB, R. G.; LENARDÃO, E. J. Antimicrobial activity of 3-(p-chlorophenyl)thio citronellal against planktonic and biofilm Staphylococcus aureus cells and its application in biodegradable films. Food Packaging and Shelf Life, v. 22 (2019) 100375| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
| 10. |  | VIEIRA JUNIOR, J. R.; FERNANDES, C. de F.; MARREIROS, J. A. A.; SANGI, S. C.; FONSECA, A. S. da; SOUZA, A. S. da; SILVA, D. S. G. da; FREIRE, T. C.; MATOS, S. I.; MAIA, D. Z. Levantamento da ocorrência da morte das pastagens em Rondônia. Porto Velho: Embrapa Rondônia, 2014. (Embrapa Rondônia. Comunicado Técnico, 394).| Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas |
| Biblioteca(s): Embrapa Rondônia. |
|    |
| 11. |  | REIS, R. C.; MESQUITA, P. R. R. de; VIANA, E. de S.; FONSECA, N.; CORREIA, L. A. P. C.; MAIA, D. L. de S.; ALMEIDA, L. S. de; SILVEIRA, R. B.; TEDGUE, L. de J.; ARAUJO JUNIOR, I. T. Sensory evaluation and volatile organic compounds in dried mango produced from different varieties. Food Analytical Methods, September, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|    |
| Registros recuperados : 11 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|