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| Registros recuperados : 5 | |
| 4. |  | TOUKDARIAN, A.; SAUNDERS, G.; SELMAN SOSA, G.; SANTERO, E.; WOODLEY, P.; KENNEDY, C. Molecular analysis of the Azotobacter vinelandii glnA gene encoding glutamine synthetase. J. Bacteriol., v. 172, n. 11, p. 6529-6539, 1990.| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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| 5. |  | KENNEDY, C.; BUCK, M.; EVANS, D.; HUMPHREY, R.; JONES, R.; RAMOS, J.; ROBSON, R.; SANTERO, E.; TIBELIUS, K.; TOUKDARIAN, A.; WOODDLEY, P.; YATES, G. The genetic analysis of nitrogen fixation, oxygen tolerance and hydrogen uptake in azotobacters. Philosophical Transactions Royal Society B, v.317, n.1184, p.159-171, 1987.| Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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| Registros recuperados : 5 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | CANTO, A. C. V. S.; COSTA-LIMA, B. R. C.; SUMAN, S. P.; MONTEIRO, M. L. G.; MARSICO, E. T.; CONTE-JUNIOR, C. A.; FRANCO, R. M.; SALIM, A. P. A. A.; TORREZAN, R.; SILVA, T. J. P. Fatty acid profile and bacteriological quality of caiman meat subjected to high hydrostatic pressure. LWT - Food Science and Technology, v. 63, p. 872-877, 2015.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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