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| Registros recuperados : 10 | |
| 2. |  | SIMÃO, J. A.; MARCONCINI, J. M.; MATTOSO, L. H. C.; SANADI, A. R. Effect of fiber pretreatment condition and coupling agent on the mechanical and thermal properties in higly filled composites of sugarcane bagasse fiber/PP. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON INNOVATIVE NATURAL FIBRE COMPOSITES FOR INDUSTRIAL APPLICATIONS, 5., 2015, Rome, Italy. Proceedings... Rome, Italy: Sapienza, 2015. Não paginado. 2 f.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 3. |  | SIMAO, J. A.; CARMONA, V. B.; MATTOSO, L. H. C.; BARSBERG, S. T.; SANADI, A. R. Effect of fiber treatment condition and coupling agent on the mechanical and thermal properties in highly composites of sugarcane bagasse fiber/PP. Materials research, [S. l.], v. 19, n. 4, p. 746-751, 2016.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 4. |  | BUZATTO, E. M.; SANADI, A. R.; MOREIRA, F. K. V.; MARCONCINI, J. M.; MATTOSO, L. H. C. Desenvolvimento de nanocompósitos antimicrobianos alginato/nanofibrilas de celulose baseados em sulfadiazina de prata. In: JORNADA CIENTÍFICA - EMBRAPA SÃO CARLOS, 13., 2021, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Pecuária Sudeste: Embrapa Instrumentação, 2021. Editores técnicos: Alexandre Berndt, Ana Rita de Araujo Nogueira, Lea Chapaval Andri, Marcelo Mattos Cavallari, Manuel Antonio Chagas Jacinto. 44| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 5. |  | STELTE, W.; BARSBERG, S. T.; CLEMONS, C.; MORAIS, J. P. S.; ROSA, M. de F.; SANADI, A. R. Coir fibers as valuable raw material for biofuel pellet production. Waste and Biomass Valorization, v. 60, n. 1, p. 44-53, 2018.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Algodão. |
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| 6. |  | MESQUITA, R. G. de A.; MARCONCINI, J. M.; SANADI, A. R.; CESAR, A. A. da S.; TONOLI, G. H. D.; VENAS, T. M.; MENDES, L. M. Coir and Sisal Fibers as Fillers in the Production of Eucalyptus Medium Density Particleboards - MDP. Materials Research, [S. l.], v. 19, n. 6, p. 1429-1436, 2016.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 7. |  | MESQUITA, R. G. de A.; MENDES, L. M.; SANADI, A. R.; SENA NETO, A. R. de; CLARO, P. I. C.; CORRÊA, A. C.; MARCONCINI, J. M. Urea Formaldehyde and cellulose nanocrystals adhesive: studies applied to sugarcane bagasse particleboards. Journal of Polymers and the Environment, v. 26, n. 7, p. 3040-3050, 2018.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 8. |  | CHEN, T.; LOPES, A. F.; LUCHESI, B. R.; VANDERLEI, R. M.; LEITE, L. S. F.; SANADI, A. R.; MARCONCINI, J. M.; MATTOSO, L. H. C.; MOREIRA, F. K. V. Desenvolvimento de filmes nanocompósitos amido/microfibrilas de celulose por casting contínuo. In: JORNADA CIENTÍFICA - EMBRAPA SÃO CARLOS, 12., 2020, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação: Embrapa Pecuária Sudeste, 2020. Editores técnicos: Cristiane Sanchez Farinas, Daniel Souza Corrêa, José Manoel Marconcini, Maria Fernanda Berlingieri Durigan, Paulo Sérgio de Paula Herrmann Junior. 71 Embrapa Instrumentação. Documentos, 71.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 9. |  | MESQUITA, R. G. A.; SANADI, A. R.; MARCONCINI, J. M.; CORREA, A. C.; CESAR, A. A. S.; ANDRADE, L. M. F.; LOPES, T. A.; SIMÃO, J. A.; MENDES, L. M. The effect of cellulose nanocrystals in sugarcane bagasse particleboards of pith and fibers. CERNE, v. 25, n. 2, 2019. 203-213| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 10. |  | CORREA, A. C.; CAMPOS, A. de; CANNELLA, D.; TEIXEIRA, E. de M.; TEODORO, K. B. R.; MARCONCINI, J. M.; DUFRESNE, A.; MATTOSO, L. H. C.; CASSLAND, P.; SANADI, A. R. Obtenção de nanofibras de celulose a partir de fibras de bagaço de cana-de-açúcar via hidrólise enzimática. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE POLÍMEROS, 12., 2013, Florianópolis. Anais... São Carlos: ABPol, 2013.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| Registros recuperados : 10 | |
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| Registros recuperados : 7 | |
| 1. |  | ARAÚJO, A. C. de; ARAUJO, L. V. de; KHAN, A. S.; LEITE, J. B. V.; SANTOS, A. M. dos; SANTOS, G. B. M. dos. Análise da viabilidade financeira da cultura da graviola no estado da Bahia. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 22., 2012, Bento Gonçalves. Anais... Bento Gonçalves: SBF, 2012. p. 2390-2394. 1 CD-ROM.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Rondônia. |
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| 2. |  | SANTOS, G. B. M.; DIONISIO, A. P.; SILVA, M. F. G.; ABREU, F. A. P. de; PINTO, C. O.; SOUZA, A. C. R. de; WURLITZER, N. J.; BORGES, M. de F.; GARRUTI, D. dos S.; ARAUJO, I. M. da S. Suco clarificado de yacon: processo, caracterização e aceitabilidade de bebidas mistas formuladas com suco de caju. Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical, 2018. 24 p. (Embrapa Agroindústria Tropical. Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento, 176).| Tipo: Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 3. |  | SANTOS, G. B. M.; ABREU, F. A. P. de; SILVA, G. S. DA; GUEDES, J. A. C.; LIRA, S. M.; DIONISIO, A. P.; PONTES, D. F.; ZOCOLO, G. J. UPLC-QTOF-MSE based metabolomics and chemometrics study of the pitaya processing. Food Research International, 178, 113957,2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Soja. |
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| 4. |  | LIRA, S. M.; DIONISIO, A. P.; HOLANDA, M. O.; MARQUES, C. G.; SILVA, G. S. DA; CORREA, L. C.; SANTOS, G. B. M.; ABREU, F. A. P. de; MAGALHÃES, F. E. A.; REBOUÇAS, E. DE L.; GUEDES, J. A. C.; OLIVEIRA, D. F. DE; OLIVEIRA, D. F. DE; GUEDES, M. I. F.; ZOCOLO, G. J. Metabolic profile of pitaya (Hylocereus polyrhizus (F.A.C. Weber) Britton & Rose) by UPLC-QTOF-MSE and assessment of its toxicity and anxiolytic-like effect in adult zebrafish. Food Research International, Amsterdam, v. 127, artigo 108701, 10 p., Jan. 2020| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 5. |  | LIRA, S. M.; HOLANDA, M. O.; SILVA, J. Y. G. DA; MARQUES, C. G.; COELHO, L. C.; LIMA, C. L. S.; COSTA, J. T. G.; DANTAS, J. B.; MACIEL, G. L.; SILVA, G. S. DA; SANTOS, G. B. M.; ZOCOLO, G. J.; DIONISIO, A. P.; GUEDES, M. I. F. Pitaya [Hylocereus polyrhizus (F.A.C. Weber) Britton & Rose] effect on glycemia and oxidative stress in aloxan-induced diabetic mice. Food Science and Technology, v. 43, e56822, 2023. 9 p.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 3 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Soja. |
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| 6. |  | SANTOS, G. B. M.; DIONISIO, A. P.; MAGALHÃES, H. C. R.; ABREU, F. A. P. de; LIRA, S. M.; LIMA, A. C. V. DE; SILVA, G. S. DA; GUEDES, J. A. C.; ARAUJO, I. M. da S.; ARTUR, A. G.; PONTES, D. F.; ZOCOLO, G. J. Effects of processing on the chemical, physicochemical, enzymatic, and volatile metabolic composition of pitaya (Hylocereus polyrhizus (F.A.C. Weber) Britton & Rose). Food Research International, Amsterdam, v. 127, artigo 108710, 9 p., Jan. 2020.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 7. |  | LIRA, S. M.; COELHO, L. C.; MARQUES, C. G.; HOLANDA, M. O.; DANTAS, J. B.; LIMA, A. C. V. DE; SANTOS, G. B. M.; SILVA, G. S. DA; ABREU, F. A. P. de; DIONISIO, A. P.; ZOCOLO, G. J.; GUEDES, M. I. F. Caracterização fitoquímica dos extratos bruto e aquoso da polpa e da casca de pitaya vermelha (Hylocereus polyrhizus). In: MATOS, R. R. S. DA S.; A., H. A. F. DE; M., N. A. F. (Org.). A face multidisciplinar das ciências agrárias. Ponta Grossa: Atena, 2019. Cap. 8 p. 67-78| Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| Registros recuperados : 7 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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