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Registros recuperados : 4 | |
3. |  | ARES, G.; SALDAMANDO, L. DE; GIMÉNEZ, A.; CLARET, A.; CUNHA, L. M.; GUERRERO, L.; MOURA, A. P. DE; OLIVEIRA, D. C. R.; SYMONEAUX, R.; DELIZA, R. Consumers' associations with wellbeing in a food-related context: A cross-cultural study. Food Quality and Preference, v. 40, p. 304-315, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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4. |  | ARES, G.; CLARET, A.; CUNHA, L. M.; SALDAMANDO, L. de; DELIZA, R.; GUERRERO, L.; MOURA, A. P. de; OLIVEIRA, D.; SYMONEAUX, R. Cross-cultural conceptualization of wellbeing in the context of food consumption. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 10., 2013, Rio de Janeiro. Abstracts... [S.l.]: Elsevier, 2013. Ref. O01.1. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | MAGALHÃES, H. S.; SILVA, A. B. da; NASCIMENTO, N. R. F.; SOUSA, L. G. F. de; FONSECA, M. J. S. da; LOIOLA, M. I. B.; MONTEIRO, N. K. V.; ALMEIDA NETO, F. W. Q.; CANUTO, K. M.; PESSOA, O. D. L. Effect of indole alkaloids from roots of Rauvolfia ligustrina in the noradrenergic neurotransmission. Fitoterapia, 143, art. no. 104545,2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 1 | |
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