|
|
Registros recuperados : 6 | |
4. |  | NAIM, M.; WAINISH, S.; ZEHAVI, U.; PELEG, H.; ROUSEFF, R. L.; NAGY, S. Inhibition by thiol compounds of f-flavor formation in stored orange juice. 1. effect of L-cysteine and N-acetyl-Lcysteine on 2,5-dimethyl-4-hydroxy-3 (2H)-furanone formation. Journal of Agricultural and Food Chemistry. v.41, n.9, p.1355-1358, 1993. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|   |
Registros recuperados : 6 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | CORASSA, G. M.; AMADO, T. J. C.; TABALDI, F. M.; SCHWALBERT, R. A.; REIMCHE, G. B.; NORA, D. D.; ALBA, P. J.; HORBE, T. de A. N. Espacialização em alta resolução de atributos da acidez de Latossolo por meio de sensoriamento em tempo real. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 51, n. 9, p. 1306-1316, sext. 2016. Título em inglês: High-resolution spacialization of an Oxisol’s acidity attributes by on-the-go sensing.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|