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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | KELLEY, B. S.; LEE, S.-J.; DAMASCENO, C. M. B.; CHAKRAVARTHY, S.; KIM, B.-D.; MARTIN, G. B.; ROSE, J. K. C. A secreted effector protein (SNE1) from Phytophthora infestans is a broadly acting suppressor of programmed cell death. The Plant Journal, v. 62, p. 357-366, 2010.| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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| 2. |  | OSORIO, S.; ALBA, R.; DAMASCENO, C. M. B.; LOPES-CASADO, G.; LOHSE, M.; ZANOR, M. I.; TOHGE, T.; USADEL, B.; ROSE, J. K. C.; FEI, Z.; GIOVANNONI, J. J.; FERNIE, A. R. Systems biology of tomato fruit development: combined transcript, protein, and metabolite analysis of tomato transcription factor (nor, rin) and ethylene receptor (Nr) mutants reveals novel regulatory interactions. Plant Physiology, Bethesda, v. 57, n. 1, p. 405-425, 2011.| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | BENTO, J. A. C.; BASSINELLO, P. Z.; CRUZ, Q. A. da; MENDONÇA, M. A. de S.; BORBA, T. C. de O.; VANIER, N. L.; SOUZA NETO, M. A. de; FERREIRA, K. C.; SILVA, G. de L. P. e; OLIVEIRA, A. L. M. de. The convenience of non-conventional methods for evaluation of the culinary quality of beans. Research, Society and Development, v. 9, n. 11, e44491110103, 2020.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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