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| Registros recuperados : 2 | |
| 2. |  | FERREIRA, M. C.; VIEIRA, M. de L. A.; ZANI, C. L.; ALVES, T. M. de A.; SALES JÚNIOR, P. A.; MURTA, S. M. F.; ROMANHA, A. J.; GIL, L. H. V. G.; CARVALHO, A. G. de O.; ZILLI, J. E.; VITAL, M. J. S.; ROSA, C. H.; ROSA, L. H. Molecular phylogeny, diversity, symbiosis and discover of bioactive compounds of endophytic fungi associated with the medicinal Amazonian plant Carapa guianensis Aublet. Biochemical Systematics and Ecology, v. 59, p. 36-44, 2015.| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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| Registros recuperados : 5 | |
| 1. |  | BACH, F.; HELM, C. V.; BELLETTINI, M. B.; MACIEL, G. M.; HAMINIUK, C. W. I. Edible mushrooms: a potential source of essential amino acids, glucans and minerals. International Journal of Food Science and Technology, v. 52, n. 11, p. 2382-2392, Nov. 2017.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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| 3. |  | BACH, F.; HELM, C. V.; PEDRO, A. C.; STAFUSSA, A. P.; MACIEL, G. M.; HAMINIUK, C. W. I. Atividade antioxidante e antimicrobiana do extrato de Lentinula edodes. In: CONGRESSO SUL BRASILEIRO DE ENGENHARIA DE ALIMENTOS, 4.; ENCONTRO PARANAENSE DE ENGENHARIA DE ALIMENTOS, 7., 2018, Guarapuava. Anais... Guarapuava: Unicentro, 2018. 8 p.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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| 4. |  | MENDONÇA, G. Z.; HAMINIUK, C. W. I.; PEDRO, A. C.; MARTINS, L. R. R.; MOLIN, F.; LARSEN, G. O. K.; HELM, C. V.; WENDLING, I.; MACIEL, G. M. Extraction of bioactive compounds from different yerba mate genotypes and development of an antimicrobial gel. Fitoterapia, v. 183, 106582, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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| 5. |  | PEDRO, A. C.; PANIZ, O. G.; FERNANDES, I. A. A.; BORTOLINI, D. G.; RUBIO, F. T. V.; HAMINIUK, C. W. I.; MACIEL, G. M.; MAGALHAES, W. L. E. The importance of antioxidant biomaterials in human health and technological innovation: a review. Antioxidants, v. 11, 1644, 2022.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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| Registros recuperados : 5 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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