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Registros recuperados : 5 | |
1. |  | RITCHIE, W. A.; WADDINGTON, D.; CAMPBELL, K. H. S.; WILMUT, I. Development of nuclear transfer embryos in the contralateral or ipslateral oviduct of a temporary recipient ewe. Theriogenology, v. 49, n. 1, p. 329, 1998. Edição de proceedings Annual Conference of the International Embryo Transfer Society Marriott at Copley Place, Boston, USA, jan. 1998. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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3. |  | GASPARRINI, B.; DINNYES, A.; AINSLIE, A.; MARSHALL, C.; RITCHIE, W. A.; TRAVERS, A.; WILMUT, A.; DE SOUSA, P. A. Attempted chemical enucleation of in vitro matured sheep oocytes after activation and their use in nuclear transfer. Theriogenology, v.57, n.1, p.414, 2002. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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4. |  | DINNYES, A.; RITCHIE, W. A.; TRAVERS, A.; AINSLIE, A.; HARKNESS, L.; FLETCHER, J.; KING, T. J.; WILMUT, I. Sheep somatic cell nuclear transfer: effect of the oocyte morphology and breed on embryonic and fetal development. Theriogenology, v.57, n.1, p.408, 2002. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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5. |  | SOUSA, P. A. de; WALKER, S.; KINK, T. J.; YOUNG, L. E.; HARKNESS, L.; RITCHIE, W. A.; TRAVERS, A.; FERRIER, P.; WILMUT, I. Evaluation of gestational deficiencies in cloned sheep. Theriogenology, v. 53, n. 1, p. 241, 2000. Edição de proceedings Annual Conference of the International Embryo Transfer Society, Maastricht, The Netherlands, jan. 2000. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | ALMEIDA, M. J. de O.; WANDERLEY, B. R. da S. M.; LIMA, N. D. de; MONTIBELLER, L.; DEOLINDO, C. T. P.; KLEEMANN, C. R.; FREIRE, C. B. F.; HELM, C. V.; AMBONI, R. D. de M. C. Influence of particle size fractionation on phenolic composition and antioxidant activity of pre-gelatinized whole pinhão nut flour during in vitro gastrointestinal simulation. Journal of Culinary Science & Technology, 2025.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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2. |  | OLIVEIRA, M. J. de O.; WANDERLEY, B. R. da S. M.; LIMA, N. D. de; MONTIBELLER, L.; FREIRE, C. B. F.; HELM, C. V.; AMBONI, R. D. de M. C. Perfil de compostos fenólicos da farinha de pinhão integral cozido com diferentes tamanhos de partículas. Colombo: Embrapa Florestas, 2024. 9 p. (Embrapa Florestas. Comunicado técnico, 504). Selo ODS 2, 8, 12 e 15.Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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