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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | FERREIRA, C. da S.; PEREIRA, W. E.; VASCONCELOS, L. F. L.; VIVIAN, R.; RIBEIRO, J. E. da S.; SMIDERLE, O. J.; SOUZA, A. das G.; DIAS, T. J.; LEAL, M. P. da S.; SILVA, A. J. da. Gas exchange in bacurizeiro (Platonia insignis Mart.) genotypes in the dry and rainy seasons in the Middle North region of Brazil. Australian Journal of Crop Science, v. 16, n. 1, p. 79-85, 2022.| Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia; Embrapa Roraima. |
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| 2. |  | PEDROSA, K. M.; LIMA, E. Q. de; LUCENA, M. C.; CARVALHO, T. K. N.; RIBEIRO, J. E. da S.; MARÍN, E. A.; OLIVEIRA, R. S. de; ALVES, R. E.; SILVA, S. de M.; CRUZ, D. D. da; LUCENA, R. F. P. Local botanical knowledge about Sideroxylon obtusifolium (Roem. & Schult.) T.D.Penn. in rural communities in the Semi-Arid Region of Brazil. Ethnobotany Research & Applications, v. 14, p. 463-477, 2015.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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| Registros recuperados : 5 | |
| 2. |  | NOVAES, F. J. M.; SILVA, A. I. da; KULSING, C.; NOLVACHAI, Y.; BIZZO, H. R.; AQUINO NETO, F. R. de; RESENDE, C. M.; MARRIOT, P. J. New approaches to monitor semi-volatile organic compounds released during coffee roasting using flow-through/active sampling and comprehensive two-dimensional gas chromatography. Food Research International, v. 119, p. 349-358, 2019.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 3. |  | ANJOS, M. R. dos; CASTRO, I. M. de; SOUZA, M. de L. M. de; LIMA, V. V. DE; AQUINO-NETO, F. R. DE. Multiresidue method for simultaneous analysis of aflatoxin M1, avermectins, organophosphate pesticides and milbemycin in milk by ultra-performance liquid chromatography coupled to tandem mass spectrometry. Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment, v. 33, n. 6, p. 995-1002, jun. 2016.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 4. |  | NOVAES, F. J. M.; ITABAIANA JUNIOR, I.; SUTILI, F. K.; MARRIOT, P. J.; BIZZO, H. R.; AQUINO NETO, F. R. DE; SOUZA, R. O. M. A. DE; REZENDE, C. M. Lipase-catalysed esters synthesis of cafestol and kahweol. Food Chemistry, v. 259, p. 226-233, 2018.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 5. |  | PEREIRA, R. C. A.; VALENTE, L. M. M.; PINTO, J. E. B. P.; BERTOLUCCI, S. K. V.; BEZERRA, G. M.; ALVES, F. F.; SANTOS, P. F. P. dos; BENEVIDES, P. J. C.; SIANI, A. C.; ROSARIO, S. L.; MAZZEI, J. L.; d'AVILA, L. A.; GOMES, L. N. F.; AQUINO-NETO, F. R. de; EMMERICK, I. C. M.; CARVALHAES, S. F. In vitro cultivated Uncaria tomentosa and Uncaria guianensis with determination of the pentacyclic oxindole alkaloid contents and profiles. Journal of the Brazilian Chemical Society, v. 19. n. 6, p. 1193-1200, 2008.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| Registros recuperados : 5 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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