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Registros recuperados : 10 | |
8. |  | BRITO, L. G.; BARBIERI, F. da S.; ROCHA, R. B.; OLIVEIRA, M. C. de S.; RIBEIRO, E. S. Evaluation of the efficacy of acaricides used to control the cattle tick, Rhipicephalus microplus, in dairy herds raised in the brazilian Southwester Amazon. Veterinary Medicine International, v. 2011, Article ID 806093, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Rondônia. |
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9. |  | BRITO, L. G.; ROCHA, R. B.; BARBIERI, F. da S.; RIBEIRO, E. S.; VENDRAMI, F. B.; SOUZA, G. C. R.; GIGLIOTI, R.; REGITANO, L. C. de A.; FALCOSKI, T. O. R. S.; TIZIOTO, P. C.; OLIVEIRA, M. C. de S. Babesia bovis infection in cattle in the southwestern Brazilian Amazon. Ticks and Tick-borne Diseases, v. 4, n.1/2, p. 78-82, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste; Embrapa Rondônia. |
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10. |  | BRITO, L. G.; BARBIERI, F. da S.; ROCHA, R. B.; SANTOS, A. P. L.; SILVA, R. R.; RIBEIRO, E. S.; GUERRERO, F.; FOIL, L.; OLIVEIRA, M. C. de S. Pyrethroid and organophosphate pesticide resistance in field populations of horn fly in Brazil. Medical and Veterinary Entomology, v. 33, n. 1, p. 121-130, Mar. 2019. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Pecuária Sudeste; Embrapa Rondônia. |
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Registros recuperados : 10 | |
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Registros recuperados : 5 | |
2. |  | KAWSKI, V. L.; BERTOL, T. M.; SANTOS, M. J. H. dos; COSTA, C. A. D.; AGNES, I. B. L. Características sensoriais de salames coloniais elaborados com extrato de alecrim e aipo. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 22., 2010, Salvador. Ciência e tecnologia de alimentos: potencialidades, desafios e inovações. Campinas: SBCTA, 2010. Projeto/Plano de Ação: 01.06.06.001.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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3. |  | BERTOL, T. M.; CAMPOS, R. M. L. de; COLDEBELLA, A.; SANTOS FILHO, J. I. dos; FIGUEIREDO, E. A. P. de; TERRA, N. N.; AGNES, I. B. L. Qualidade da carne e desempenho de genótipos de suínos alimentados com dois níveis de aminoácidos. = Meat quality and performance of pig genotypes fed two amino acid levels. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF v. 45, n. 6, p. 621-629, 2010. Projeto/Plano de Ação: 16.00.300.04-00.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves; Embrapa Unidades Centrais. |
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4. |  | KAWSKI, V. L.; BERTOL, T. M.; SANTOS, M. J. H. dos; SAWITZKI, M. C.; FIORENTINI, A. M.; COLDEBELLA, A.; AGNES, I. B. L. Sensory and physicochemical characteristics of salamis added with vegetable-based curing ingredients. Ciência Rural, Santa Maria, v. 47, n. 8, ed. 20151510, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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5. |  | BERTOL, T. M.; FIORENTINI, A. M.; SANTOS, M. J. H. dos; SAWITZKI, A. M.; KAWSKI, V. L.; AGNES, I. B. L.; COATA, C, D.; COLDEBELLA, A.; LOPES, L. dos S. Rosemary extract and celery powder as natural agents to enhance the quality in colonial salami with different maturation times. Ciencia e Tecnologia de Alimentos, v. 32, n. 4, p. 1-10, 2012. Projeto: 01.06.60.106-07.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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