|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | GOMES, R. D. DA S.; BARBOSA, I. DE M.; RIBEIRO, C. V. DI N.; ANAYA, K.; SILVA, E. G. DOS S. O.; OLIVEIRA, C. A. DE A.; GAMA, M. A. S. da; OLIVEIRA, J. P. F. DE; SALE, D. C.; ARAÚJO, E. DE O. M.; RANGEL, A. H. DO N. Fatty acid profile of greek yogurt with colostrum addition. Food Science Technology, Campinas, v. 43, e26023, 2023. 5 p. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | NAKASHIMA, K.; KANAMORI, N.; NAGATOSHI, Y.; FUJITA, Y.; TAKASAKI, H.; URANO, K.; MOGAMI, J.; MIZOI, J.; MERTZ-HENNING, L. M.; NEUMAIER, N.; FARIAS, J. R. B.; FUGANTI-PAGLIARINI, R.; MARIN, S. R. R.; SHINOZAKI, K.; YAMAGUCHI-SHINOZAKI, K.; NEPOMUCENO, A. L. Application of biotechnology to generate drought-tolerant soybean plants in brazil: development of genetic engineering technology of crops with stress tolerance against degradation of global environment. In: KOKUBUN, M.; ASANUMA, S. (Ed.). Crop production under stressful conditions: application of cutting edge Science and technology in developing countries. Singapore: Springer, c2018. p. 111-130.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|